2

К анадският актьор Райън Рейнолдс получи звезда на холивудската Алея на славата, превръщайки церемонията по откриването ѝ в "семейна сбирка".

На церемонията 40-годишният Рейнолдс беше придружен от майка си Тами, братята си, племенници и племеннички, както и от съпругата си, актрисата Блейк Лайвли.

За първи път звездната двойка представи публично двете си деца, а коментарите за това колко красиви и сладки са всички заедно, "заваляха".

Вижте звездното семейство в красиви снимки тук

"В подобен специален момент, който се случва веднъж в живота, нямаше да бъда толкова щастлив, ако близките ми не бяха с мен", сподели Райън Рейнолдс.

Звездата на актьора е 2,596-ата на прочутата алея в Холивуд.

Изминалата година беше успешна за Райън Рейнолдс.

Комиксовата лента "Дедпул" с негово участие, заснета със сравнително скромния бюджет от 58 милиона долара, стана неочакван хит и реализира печалби от над 780 милиона долара в международния бокс-офис.

Ролята в "Дедпул" донесе на Рейнолдс призовете за шоумен на годината и най-добър актьор в комедия на наградите "Изборът на критиците", както и номинация за "Златен глобус" за най-добър актьор във филмова комедия или мюзикъл.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@