2

Д женифър Анистън, която се изяви в много успешни филми, както и в популярния сериал "Приятели", призна в интервю за списание "Мари Клер", че всекидневието пред камерите вече я отегчава.

Машина на времето: 20 години от живота на Дженифър Анистън в СНИМКИ

"В период съм, когато не съм сигурна какво правя. Като на кръстопът съм, опитвам се да разбера какво ме вдъхновява истински. Това, което преди ме интригуваше, вече не го прави... Най-голямото ми предизвикателство сега е да разбера от какво сърцето ми започва да пее", споделя актрисата.

 

For @marieclairemag #jenniferaniston

A photo posted by Jennifer Aniston (@jenniferjaniston) on

Дженифър Анистън разказа още, че приоритетите ѝ са се променили след сватбата ѝ с Джъстин Теру миналата година. Затова, ако се откъсва от съпруга си заради снимки, ролята трябва да си струва.

Анистън и Теру са се венчали с тайна сватба?

Анистън: Теру е най-хубавото нещо от 40-те ми години

Актрисата е убедена, че най-накрая е намерила "точния човек за нея"

"Защо той е точният човек за мен? Знам само, че се чувствам напълно гледана и обожавана, независимо в какво състояние... така проявявам най-доброто от себе си, защото толкова много го обичам. Той е толкова добър човек", разказва актрисата.

 

Perfection💓 #jen

A photo posted by Jennifer Aniston (@jenniferanistononline) on

Въпреки че е щастлива в сегашната си връзка, Дженифър Анистън обясни, че е почувствала нужда да отговори на всички, които критикуват решението ѝ да няма деца или как изглежда. Тя направи това в статия за "Хъфингтън пост" през юли. (Припомнете си във видеото горе)

Актрисата отрече да е "тъжен и бездетен човек" и заяви, че е работила твърде упорито, за да бъде сведен животът ѝ само до това.

Дженифър Анистън отново стана една от най-обсъжданите звезди през септември, когато беше обявена раздялата на бившия си съпруг Брад Пит с Анджелина Джоли. 

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@