Дошъл съм, за да направя ежедневието ти още по-приятно
Източник: Samsung
0

З дравей, аз съм Galaxy AI. Вероятно си чул за мен покрай новините. Аз бях представен от Samsung като звездата  в новата серия смартфони Galaxy S24 Ultra, S24+ и S24. Тук съм, за да ти помогнем и да направим ежедневието ти още по-приятно и ползотворно по изцяло нов начин.

Затова искам да се представя накратко и да покажа част от възможностите си, от които можеш да се възползваш с помощта на новите смартфони от серията Galaxy S24. Най-лесният начин е като разкажа какво мога да правя в различни ситуации.

Аз съм Galaxy AI и ще ти помагам в комуникацията

Източник: Samsung

Да започнем с нещо на пръв поглед толкова обикновено, но от съществено значение за ежедневието – разговорите по телефона. Макар днешните смартфони да са джобни компютри, които могат почти всичко, те са си и телефони, като гласовите разговори винаги са неразделна част от тях. А с устройства като тези от серията Galaxy S24, разговорите винаги са с кристално качество. Но има и един проблем. Колкото и да е приятно да се говори по телефон като Galaxy S24, езиковата бариера понякога може да ти пречи. Да, трябваше да научиш испанския в училище, ама се „разсея“ с други неща…

Нищо, аз вече мога да помогна и да направя телефонните разговори с чужденци много по-лесни. Интегриран съм в основното приложение за разговори на Galaxy S24 и мога да превеждам в реално време на 17 езика, като предстои списъкът с поддържани езици да се разширява още. Просто трябва при набирането на номера да активираш функцията Live Translate. Аз ще уведомя отсрещната страна, че ще превеждам, като всеки от вас може да говори на своя си език, а аз ще изговарям и изписвам казаното на езика на другия. Така няма риск да сбъркаш резервацията или пък да не разбереш нещо от споделеното от новия ти бизнес партньор.

Източник: Samsung

И не се притеснявай, никой няма да чуе или проследи разговорите. Обработвам ги по напълно защитен начин и не ги споделям с никого. Използвам мощния процесор на Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ и Galaxy S24, за да превеждам, като не изпращам никакви данни от разговорите на когото и да е.

По същия начин работя и с функцията Interpreter. С нея пък превръщам смартфона ти в твоя личен преводач. Когато срещнеш интересен човек или водиш бизнес разговор с чужденец, аз мога да превеждам и изписвам казаното от двама ви в реално време на дисплея на смартфона. И ще виждаш всичко прекрасно дори и на силна светлина, защото Galaxy S24 Ultra и неговите събратя имат Dynamic AMOLED 2X дисплей с технология Vision Booster и яркост до 2600 нита. Дисплеите са защитени и от Corning Gorilla Armor при Galaxy S24 Ultra, което намалява отраженията и е много по-устойчиво на надрасквания. A ако избереш Galaxy S24 или S24+, можеш да разчиташ на познатата вече здравина на Corning Gorilla Glass Victus 2.

Източник: Samsung

И още нещо. Мога да използвам Interpreter и без връзка с интернет, така че няма да те оставя в непознат град без да ти помогна. За момента знам 17 езика, като постепенно ще научавам и още.

Аз съм Galaxy AI и ще ти помагам и в общуването

Шефът пак ли те ядосва с постоянно писане в чата с искания да предадеш задачите все по-рано и по-рано? Мога да ти помогна да намерим по-подходящ отговор, така че дипломатично да му кажем, че прекалява. Или пък искаш да кажеш на любим човек нещо важно и то да не остане погрешно разбрано? Ще помогна и затова.

Моята функция Chat Assist предлага различни начини за изразяване при писане на чат съобщения, публикации в социалните мрежи, имейли и др. Или пък имаш нужда от фраза, която да грабне вниманието? Само ми дай насока каква да е и ще ти я предложа.

Източник: Samsung

С помощта на Samsung Keyboard мога да превеждам и всякакви текстове и съобщения в реално време. Мога да ти помагам и докато шофираш. Просто активирай Android Auto и автоматично ще ти обобщавам входящите съобщения и ще предлагам отговори и действия. Например, ако шефът (да, пак той) ти пише с въпрос, кога ще пристигнеш, мога да ти предложа да му изпратя отговор с приблизителното време за пристигане, според навигацията ти.

Аз съм Galaxy AI и ще ти помагам и докато работиш

Samsung Galaxy S24 Ultra идва с още по-добър S Pen. Той прави писането и воденето на бележки много лесно и приятно. Затова моите създатели от Samsung са ми дали и функцията Note Assist. Чрез нея ще ти помагам да си водиш бележки и да обработваш записките си по изцяло нов начин. Например, да правя резюмета, когато имаш нужда от тях. Или пък да създавам шаблони за различни видове бележки, да генерирам формати, заглавни страници и др.

Източник: Samsung

Ще ти помагам и по време на важни срещи, ако си ги записал чрез диктофона. Можеш да използваш моята функция Transcript Assist, за да ти направя транскрипция на казаното, включително да го преведа и да направя резюме. Дори и да говорят няколко души, ще отделя казаното от всеки от тях и ще ти помогна да изведеш най-важното от срещата бързо и лесно.

Мога да ти асистирам и докато сърфираш в интернет. Чрез Browsing Assist мога да правя резюмета на дълги статии и интернет страници, да извеждам най-важното и да превеждам на различни езици.

Източник: Samsung

Eдна от най-впечатляващите възможности на серията Galaxy S24 е функцията Circle to Search with Google. Чрез нея можеш да търсиш информация в интернет по изцяло нов начин. Няма значение кое приложение използваш, когато видиш нещо интересно, за което искаш да разбереш повече подробности, просто натисни и задръж Home бутона на твоя Galaxy S24. След това можеш просто да оградиш желания обект на дисплея (със S Pen или с пръст) и Google ще ти покаже всичко, което знае за него. Толкова е лесно и несъмнено ще ти хареса много.

Аз съм Galaxy AI и ще ти помагам да уловиш емоцията

Източник: Samsung

Щом имаш телефон като Galaxy S24 Ultra или някой от неговите събратя, несъмнено обичаш да създаваш красиви спомени. Galaxy S24 Ultra има 4 мощни камери, които предлагат подобрена Quad Tele System за увеличение на изображенията като комбинира оптичен зуум с цифров.

Камерите използват и ProVisual Engine – цялостна система с AI функции, които помагат през целия процес на снимане. От подбора на настройките на камерите, през обработката на кадрите веднага след заснемането и след това за редактирането им по всяко време.

Източник: Samsung

Photo Assist са моите възможности, чрез които да направиш и невъзможните снимки възможни. Например, да вземеш обект от снимката и да го преместиш на друго място в кадъра, да го направиш по-голям или по-малък. А аз мога да запълня празното място и да не си личи, че обектът всъщност е бил там. Мога и да изправям хоризонта на изкривени кадри и какво ли още не. А ако не знаеш какво точно трябва да се подобри, можеш да ме попиташ. Аз ще ти предложа перфектните промени за кадъра.

Аз съм Galaxy AI и винаги ще ти помагам

За целта можеш да разчиташ на Galaxy S24 Ultra. Той има мощен процесор Snapdragon 8 Gen 3, който е специално обработен за Galaxy. Всичките данни са защитени с платформата Samsung Knox, така че само ти и приложенията, които одобриш, ще имат достъп до тях.

Освен това Galaxy S24 Ultra е с титанова рамка и направен така, че да издържи дълго време. А от Samsung ще осигуряват актуализации на операционната система и на обновления по сигурността в продължение на седем години за всички модели от серията Galaxy S24, така че можеш да разчиташ на устройството си наистина за дълго време.

Източник: Samsung

Трябва да кажа и че Samsung Galaxy S24 е поредната серия Galaxy S, която използва още повече рециклирана стомана и термопластичен полиутеран. И в трите модела има повече рециклирани материали, така че телефоните са не само по-умни и по-издръжливи, но и създадени с повече внимание и мисъл за света около нас. Те ще ми позволят да съм с теб много по-дълго време, защото аз съм Galaxy AI и ще ти помагам всеки ден и навсякъде.

Спечелих ли те? Серията Galaxy S24 е в кампания по предварителни поръчки до 30 януари, като в този период ще получиш телефон с по-висока памет на цената на по-ниската, заедно с пакет аксесоари! Научи повече тук: /www.samsung.com/bg/pre-ordergalaxy/  

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Изненадващо посещение на Мъск в Пекин

Изненадващо посещение на Мъск в Пекин

Любопитно Преди 1 час

Визитата му не бе оповестена публично, а от Tesla все още няма коментар

<p>Папа Франциск &quot;влезе&quot; в затвор във Венеция</p>

Необичайно решение: Папа Франциск "влезе" в затвор във Венеция

Свят Преди 1 час

Това е първото му посещение в града от избирането му за папа през 2013 г.

Какви са условията за туризъм в планините

Какви са условията за туризъм в планините

България Преди 2 часа

Все още има сняг на над 2200 метра надморска височина

"Мислеше приятелката ми за обяд": Мечка нападна жена заради селфи

"Мислеше приятелката ми за обяд": Мечка нападна жена заради селфи

Свят Преди 3 часа

Повече за мечешкото нападение четете в следващите редове

Руска атака с дрон е нанесла щети на хотел в украинския град Николаев

Руска атака с дрон е нанесла щети на хотел в украинския град Николаев

Свят Преди 3 часа

Там са били настанени англоговорящи наемници, воюващи в Украйна

Мощно торнадо в Китай уби най-малко петима души

Мощно торнадо в Китай уби най-малко петима души

Свят Преди 4 часа

По официални данни бурята е нанесла щети на 141 производствени обекта, но няма срутени жилищни сгради

<p>Стивън Спилбърг участва в президентската кампания на Байдън?</p>

NBC: Стивън Спилбърг участва в президентската кампания на Байдън

Любопитно Преди 5 часа

Твърди се, че режисьорът работи по изготвяне на стратегия за националната конвенция на Демократическата партия

Арестуваха руски гражданин в Германия заради двама намушкани с нож украинци

Арестуваха руски гражданин в Германия заради двама намушкани с нож украинци

Свят Преди 5 часа

Това е станало на територията на търговски център в Мурнау, Горна Бавария

Асен Василев: Няма дупка в бюджета

Асен Василев: Няма дупка в бюджета

България Преди 5 часа

Ако се правят разходи извън това, което е гласувано в парламента, тогава въпросът е към служебния финансов министър кои пера се намаляват, заяви той

Ябълковият оцет - естествената тайна за красота и здраве

Ябълковият оцет - естествената тайна за красота и здраве

Любопитно Преди 5 часа

Вижте разнообразието от ползи, които ябълковият оцет може да предложи за здравето и благополучието на човека

<p>Готви ли ни изненада времето в неделя</p>

Времето в неделя: Слънчево и с температури до 25°С

България Преди 5 часа

Минималните температури ще са между 5° и 10°, а максималните - между 20° и 25°

Как Gen Z променя работното място?

Как Gen Z променя работното място?

Любопитно Преди 5 часа

Служителите от Gen Z могат да сменят работата си до 10 пъти на възраст между 18 и 34 години

AI влошава обслужването на клиентите

AI влошава обслужването на клиентите

Технологии Преди 6 часа

Хората не са доволни от чатботовете, които компаниите използват

Зеленски: Русия атакува газови съоръжения, осигуряващи доставките за ЕС

Зеленски: Русия атакува газови съоръжения, осигуряващи доставките за ЕС

Свят Преди 13 часа

Русия продължава да доставя газ за ЕС през Украйна по силата на транзитно споразумение с руския Газпром

Маргарита и Кристиян на крачка от елиминацията в “Един за друг”

Маргарита и Кристиян на крачка от елиминацията в “Един за друг”

Любопитно Преди 14 часа

Те завършиха със седмичен бюджет от 0 лева за втори път този сезон