14

А нсамбълът ни по художествена гимнастика обмисля възможността да зарадва феновете, които снощи не успяха да присъстват в "Арена Армеец" за бенефиса на Ансамбъла поради липса на достатъчно места.

Залата буквално се късаше по шевовете, а над 12 000 българи изпратиха на крака и с бурни аплодисменти грациите по художествена гимнастика.

Президентът на федерацията Илиана Раева заяви на пресконференцията след бенефиса, че Християна Тодорова и Ренета Камберова са предложили момичетата ни да направят още едно шоу за всички, които не са успели да присъстват днес.

Обсъжданата дата е 5 декември, а мястото - Русе.

Вижте момента, в който Цвети на крака поздравява препълнената "Арена Армеец"

Гимнастичката Цветелина Стоянова дойде в зала „Арена Армеец“, за да наблюдава бенефиса на националния ансамбъл по художествена гимнастика. След като беше осветена от прожекторите, гимнастичката се просълзи и помаха на хилядите фенове.

Вижте какво каза преди чаканото събитие Цвети Найденова, най-добрата приятелка на Цвети Стоянова, в интервю за Vesti.bg

Чрез грандиозното шоу "Златните момичета" разказаха на публиката последните 8 години, в които взеха 81 медала и които завършиха с бронз от Олимпиадата в Бразилия. 

Златните момичета на България - СНИМКИ

На терена Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Християна Тодорова, Любомира Казанова, Катрин Велкова и Елена Тодорова замениха основните елементи на гимнастиката с по-различни, а килимът бе заменен от огромен мултимедиен екран.

В края на вечерта, грациите символично предадоха щафетата на следващите златни надежди.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@