Още по темата

Всеки допуска грешки, но когато това се случва в леглото, може да е пагубно за взаимоотношенията между партньорите.

Руско проучване установява какви са най-честите грешки, които дамите правят по време на секс.

Вижте ги:

1. Говорене по време секс

Половият акт не се нуждае от разговори, той трябва да изпълва стаята не с думи, а със стонове и въздишки от удоволствие. А любовта и други неща могат да се обсъдят и след това.

За какво мислят жените, когато правят секс - СНИМКИ

Редовният секс удължава живота на жените

Колко често жените мислят за секс наистина

2. "Ти си по-добър от...." 

Много мъже посочват като грешка на жените в леглото сравненията с бивши партньори. Подобна хвалба е с две остриета, може половинката ви да остане поласкан, или да изгуби желанието си за страстна нощ с вас.

Източник: Getty Images/Guliver

3. Пасивен секс 

Общо взето, дамата ляга и... чака. Такова поведение дразни всички мъже, без изключение. Неподвижната статуя в леглото може да възбуди единици, а след секс с подобна партньорка мъжът се чувства твърде изтощен.

4. Секс по време на футбол 

Дамите трябва да приемат, че мъжете са си футболни запалянковци, или поне по-голямата част от тях. И когато жена поиска да се отдадат на ласки, докато играе любимият му отбор, тя почти сигурно ще претърпи горчиво поражение. А това само ще доведе до излишно напрежение в отношенията.

ТЕСТ: Какъв партньор си в леглото?

Главната цел на мъжа по време на секс е...

5. "Това откъде го научи?" 

Друга фраза на дамите, която би могла да убие страстта, е: "Преди не си правил такова нещо, къде си го научил?!". След такива думи и възможна сцена на ревност възбудата се изпарява за дълго време, а желанието за експериментиране изчезва.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.