Египет решава да купи руски Миг- 29 за своите ВВС. Качва се един шейх да направи тест драйв на самолета. По едно време го подгонва един американски самолет. Шейхът се паникьосва и отваря наръчника и чете: "Ако ви гони един самолет натиснете копче 1". Той натиска копче 1 и се изстрелва ракета, която сваля самолета. След няколко минути шейхът забелязва, че го гонят два самолета. Той прави същото, но този път натиска копче 2 и така се изстрелват две ракети, които свалят самолетите. Тъкмо си отдъхнал, когато вижда, че го гонят повече от 5 самолета. Отваря наръчника и прочита, че за повече от пет самолета се натиска копче 3. След като натиска копчето зад него се отворил един люк и от там се показал руснак и му казал: "Ай бягай, сега аз ще карам".

8 5 4 8

Още вицове

 • Един руснак заминал на екскурзия в щатите със своя Запорожец.
  За нещастие там се повредил двигателя. Закарал колата в сервиза и работниците му обещали, че ще стане готов на следващата сутрин.
  На сутринта руснака плаща, качва се в колата и тръгва. Запорожеца се движи 100 метра, спира и тръгва назад. Отново се движи 100 метра, спира и пак тръгва напред. След като това се повторило няколко пъти руснака отишъл в сервиза и попитал какво става.
  Излязъл механика и казал:
  - Виж какво, всъщност ние му сложихме двигател от чистачките на Кадилак...

  76 541 182 502
 • - Дами и господа - съобщава стюардесата - летим на височина 10000 метра. Температурата навън е минус 20 градуса. Намираме се над океана, на 300 километра от най-близката суша. Капитанът на самолета ви пожелава приятен полет и пита дали на някой от вас случайно не му се намират 25 тона керосин?

  56 495 151 448
 • Лети си пътнически самолет, и по някое време се обръща с главата надолу. Стюардесата съобщава по уредбата:
  - Уважаеми пътници, без паника! Пилотът просто си слага капки в носа, като ги сложи и пак ще полетим в нормално положение.

  54 456 110 288
 • Излита пътнически самолет. Пилотът пита щурмана:
  - Какъв е вятъра?
  Онзи отваря страничното прозорче, подава си главата и казва:
  - А-а-а-а-а-а... Насрещен!

  47 412 86 285
 • Кара си един тираджия камиона и гледа на пътя - стопаджийка. С едната ръка маха, с другата държи дамаджанка. Спира, качва я.
  - Ти какво, ракийка ли си носиш?
  - Не, бензин.
  - Ха, че за какво ти е бензин като се движиш на стоп?
  - Знам ви аз вас шофьорите! Още на първата горичка и ви свършва бензина.

  10 121 7 32