Десет истини за автомобила на старо: 1. За тези пари по-добро няма да намериш! (... ако, като идиот, седиш тук и не провериш на което и да е друго място!). 2. Не кола, а огън! (... хвърчат искри отвсякъде! И най-вече - където не трябва!). 3. Не кола, а ОГЪН! (... при това силен, ако съдим по чернилката, която бълва от ауспуха). 4. НЕ КОЛА, А ОГЪН!!! (... изгаря до основи за 14 секунди) 5. Току-що й е направен основен ремонт! (... както всеки месец). 6. Пали от половин оборот! (... ако дръпнеш онази желязна пръчка, която стърчи под радиатора). 7. Колата е звяр: 2 литра! (... в минута). 8. Няма да има нужда от ремонт! (... просто е безполезно). 9. Предния собственик си беше загубил акъла по тази кола! (... между другото ? още си го търси). 10. Всичко й е регулирано! (... ще се развали точно за един месец ? ни повече, ни по-малко).

0 1 2 4

Още вицове

 • Един руснак заминал на екскурзия в щатите със своя Запорожец.
  За нещастие там се повредил двигателя. Закарал колата в сервиза и работниците му обещали, че ще стане готов на следващата сутрин.
  На сутринта руснака плаща, качва се в колата и тръгва. Запорожеца се движи 100 метра, спира и тръгва назад. Отново се движи 100 метра, спира и пак тръгва напред. След като това се повторило няколко пъти руснака отишъл в сервиза и попитал какво става.
  Излязъл механика и казал:
  - Виж какво, всъщност ние му сложихме двигател от чистачките на Кадилак...

  75 535 179 501
 • - Дами и господа - съобщава стюардесата - летим на височина 10000 метра. Температурата навън е минус 20 градуса. Намираме се над океана, на 300 километра от най-близката суша. Капитанът на самолета ви пожелава приятен полет и пита дали на някой от вас случайно не му се намират 25 тона керосин?

  55 493 147 444
 • Лети си пътнически самолет, и по някое време се обръща с главата надолу. Стюардесата съобщава по уредбата:
  - Уважаеми пътници, без паника! Пилотът просто си слага капки в носа, като ги сложи и пак ще полетим в нормално положение.

  52 454 109 287
 • Излита пътнически самолет. Пилотът пита щурмана:
  - Какъв е вятъра?
  Онзи отваря страничното прозорче, подава си главата и казва:
  - А-а-а-а-а-а... Насрещен!

  46 405 85 284
 • Кара си един тираджия камиона и гледа на пътя - стопаджийка. С едната ръка маха, с другата държи дамаджанка. Спира, качва я.
  - Ти какво, ракийка ли си носиш?
  - Не, бензин.
  - Ха, че за какво ти е бензин като се движиш на стоп?
  - Знам ви аз вас шофьорите! Още на първата горичка и ви свършва бензина.

  9 113 7 31