Реплики на идеалната жена 1. Скъпи, сигурен ли си, че ще ти стигне бирата? 2. Какви накладки да купя за колата, скъпи? 3. Няма ли да ходиш да пиеш бира с приятели? 4. Реших от утре да ходя гола из къщи! 5. Толкова си секси като си гладен! 6. Искаш ли да гледаме мача заедно и да пием бира? 7. Искаш ли да се разходим из центъра, за да огледаш мадамите по улицата? 8. Отивам да измия колата! 9. Обичам да си чоплиш колата в събота, мога ли да ти помагам в неделя? 10. Скъпи, ела да видиш, съседката пак простира без бельо! 11. Не, този път аз ще сменя маслото на колата! 12. Майка ти е толкова по-добра от моята! 13. Забрави за 14-ти февруари, предлагам да отидем на автомобилното изложение! 14. Знам че обичаш на годишнината ни да ходиш на лов, толкова те успокоява, нали ще ходиш и тази година? 15. Стига, стига, тази вечер не ми се ходи на театър, предлагам да си вземем каса бира, две порно касети, а аз ще поканя една приятелка да ни дойде на гости... 16. Ооо, не ми се ходи на пазар не искаш ли да отскочим до новия стриптийз бар? 17. Слушай, вече печеля достатъчно, защо не спреш да ходиш на работа, аз ще ти купувам бира на връщане? 18. Господи, ако и тази вечер не ти духам, ще се самоубия! 19. Записах се на йога, за да мога да си слагам краката зад врата, само заради теб!

1 0 1 5

Още вицове

 • Младоженка е пред първа брачна нощ и се страхува, че не е девствена и ще разочарова мъжа си. Баба й я посъветвала да сложи една слива където трябва, младоженецът ще се пъне, ще бута, та докато сливата падне и така всичко ще се нареди.
  Момичето така и сторило, но през нощта мъжът й намерил падналата слива и я изял. Младоженката страшно се притеснила и веднага отърчала при баба си за съвет. Бабата й рекла:
  - Ама от какво толкова се плашиш бе, дъще... ти ако знаеш дядо ти навремето как цял пъпеш изяде...

  487 6788 1207 3154
 • Хлапе плаче на майка си:
  - Мамо, мамо, искам колело!
  - Няма да ти купя колело.
  - Ами хайде тогава да си поиграем на майка и татко?
  - Добре, как?
  Малкия кара майка си да се съблече и да легне на леглото. После излиза от стаята, пак влиза като я отваря със шут и казва:
  - А така, жено, само за секс мислиш! А че малкия няма колело хич не ти пука!

  421 6733 906 2232
 • Мъж черпи колегите си в службата с бонбони.
  - Какво става, какъв е повода?
  - Роди ми се момченце.
  - Браво! А как е жена ти?
  - Ами добре е засега... Още не съм й казал.

  348 6419 736 1487
 • Някакъв мъж изкарал два дни с любовницата си, а на жена си бил казал, че е за риба. На връщане към дома си минава през рибарски магазин, за да си купи един шаран за алиби. Плаща го и казва на продавача:
  - Я ми го подхвърли през тезгяха.
  - Защо?
  - Ами да мога с чиста съвест да кажа, че съм го хванал.

  370 5486 626 1433
 • Млада двойка е на излет. Момичето е видимо отегчено.
  - Какво ти става? Имам чувството, че ти е досадно, а тук е толкова хубаво!
  - Лесно ти е на теб. Ти си тук с мен. Обаче аз съм с теб.

  80 559 197 2338