Прибира се в България от странство шофьор на камион. Влиза у дом си - всичко е наред, гледа детето - всичко е ОК. Слиза у кръчмата да се види с другарите и.. оп, изненада... тия са там ама му викат жена ти стана курва.... - Това нема как да стане, това е моята жена, няма вариант да стане!!! - Добре бе братко, ще ти покажем ама тя работи в един публичен дом.. Вика нашия едно такси и тръгват към указаната дестинация. Стигат и нашия вади една снимка и казва на шофьора на таксито: Приятел, плащам двойно, само влез и изкарай тая курва отвътре! Влиза оня и след малко излиза и вади някаква за косата... Скача нашия и вика: - Това не е мойта жена! Таксиджията: Не е твойта, знам, това е мойта - дръж тука, сега се връщам и за твойта.......

4 1 2 3

Още вицове

 • Младоженка е пред първа брачна нощ и се страхува, че не е девствена и ще разочарова мъжа си. Баба й я посъветвала да сложи една слива където трябва, младоженецът ще се пъне, ще бута, та докато сливата падне и така всичко ще се нареди.
  Момичето така и сторило, но през нощта мъжът й намерил падналата слива и я изял. Младоженката страшно се притеснила и веднага отърчала при баба си за съвет. Бабата й рекла:
  - Ама от какво толкова се плашиш бе, дъще... ти ако знаеш дядо ти навремето как цял пъпеш изяде...

  487 6788 1207 3154
 • Хлапе плаче на майка си:
  - Мамо, мамо, искам колело!
  - Няма да ти купя колело.
  - Ами хайде тогава да си поиграем на майка и татко?
  - Добре, как?
  Малкия кара майка си да се съблече и да легне на леглото. После излиза от стаята, пак влиза като я отваря със шут и казва:
  - А така, жено, само за секс мислиш! А че малкия няма колело хич не ти пука!

  421 6733 906 2231
 • Мъж черпи колегите си в службата с бонбони.
  - Какво става, какъв е повода?
  - Роди ми се момченце.
  - Браво! А как е жена ти?
  - Ами добре е засега... Още не съм й казал.

  348 6419 736 1487
 • Някакъв мъж изкарал два дни с любовницата си, а на жена си бил казал, че е за риба. На връщане към дома си минава през рибарски магазин, за да си купи един шаран за алиби. Плаща го и казва на продавача:
  - Я ми го подхвърли през тезгяха.
  - Защо?
  - Ами да мога с чиста съвест да кажа, че съм го хванал.

  370 5486 626 1433
 • Млада двойка е на излет. Момичето е видимо отегчено.
  - Какво ти става? Имам чувството, че ти е досадно, а тук е толкова хубаво!
  - Лесно ти е на теб. Ти си тук с мен. Обаче аз съм с теб.

  80 559 197 2337