Защо е по-добре да си мъж: 1. Твоите телефонни разговори продължават обикновено по 30 сек. 2. Във филмите по-често показват разголени жени. 3. Багажът за годишната ти отпуска се събира в един куфар. 4. Опашката за мъжката тоалетна е 80% по-малка. 5. Можеш и сам да си отвориш бутилките с пиене. 6. На твоите приятели им е все едно колко тежиш. 7. Размерът на задника ти няма отношение към кариерното ти развитие. 8. Всичките ти оргазми са истински. 9. Нямаш нужда да носиш със себе си цяла купчина "вещи от първа необходимост". 10. Гаражът и дистанционното от телевизора са твои и само твои! 11. Нямаш нужда да бръснеш нищо, което се намира от шията надолу. 12. Ако си 34-годишен дебелак - на никого не му пука. 13. Всички проблеми се решават с голям букет цветя. 14. Мислиш за секс през 90% от времето, в което не спиш. 15. Три чифта обувки са предостатъчно за всякакви ситуации. 16. Можеш да си съблечеш тениската, ако ти е горещо. 17. Все ти е тая дали околните са забелязали, че си с нова прическа. 18. Настроението ти не се мени в зависимост от датата в месеца. 19. Няма да отидеш на друга бензиностанция, само защото тази е "противна". 20. Хората не зяпат бюста ти, когато говорят с теб. 21. Ако се появиш на вечеринка облечен също като някой друг, това не е причина да не можете да станете приятели.

1 1 2 5

Още вицове

 • Младоженка е пред първа брачна нощ и се страхува, че не е девствена и ще разочарова мъжа си. Баба й я посъветвала да сложи една слива където трябва, младоженецът ще се пъне, ще бута, та докато сливата падне и така всичко ще се нареди.
  Момичето така и сторило, но през нощта мъжът й намерил падналата слива и я изял. Младоженката страшно се притеснила и веднага отърчала при баба си за съвет. Бабата й рекла:
  - Ама от какво толкова се плашиш бе, дъще... ти ако знаеш дядо ти навремето как цял пъпеш изяде...

  487 6788 1207 3154
 • Хлапе плаче на майка си:
  - Мамо, мамо, искам колело!
  - Няма да ти купя колело.
  - Ами хайде тогава да си поиграем на майка и татко?
  - Добре, как?
  Малкия кара майка си да се съблече и да легне на леглото. После излиза от стаята, пак влиза като я отваря със шут и казва:
  - А така, жено, само за секс мислиш! А че малкия няма колело хич не ти пука!

  421 6733 906 2232
 • Мъж черпи колегите си в службата с бонбони.
  - Какво става, какъв е повода?
  - Роди ми се момченце.
  - Браво! А как е жена ти?
  - Ами добре е засега... Още не съм й казал.

  349 6420 736 1487
 • Някакъв мъж изкарал два дни с любовницата си, а на жена си бил казал, че е за риба. На връщане към дома си минава през рибарски магазин, за да си купи един шаран за алиби. Плаща го и казва на продавача:
  - Я ми го подхвърли през тезгяха.
  - Защо?
  - Ами да мога с чиста съвест да кажа, че съм го хванал.

  370 5487 626 1433
 • Млада двойка е на излет. Момичето е видимо отегчено.
  - Какво ти става? Имам чувството, че ти е досадно, а тук е толкова хубаво!
  - Лесно ти е на теб. Ти си тук с мен. Обаче аз съм с теб.

  80 559 197 2338