Някаква жена се кани да замине в отпуска на море, но без мъжа си. Мъжът й обаче не я пуска, понеже се страхува да не му изневери. За всеки случай нарисувал на корема ѝ един трактор. Ако рисунката се изтрие, значи му е изневерила. Жената обещала, че това няма да се случи и заминала. На морето обаче се запознала с един гларус. Не се сдържала и изневерила на мъжа си и то многократно. Естествено заради любовните изпълнения тракторът на корема ѝ се изтрил. - Ами сега! Какво ще правим? уплашила се жената. - Не бой се - казал любовникът. - Имам един приятел художник. Той ще ти нарисува нов трактор. Отишли при художника Обяснили му за какво става дума и той започнал да рисува нов трактор. - От ауспуха излизаше ли дим? попитал художникът. - Ами сега - уплашила се жената. - Не помня. Май излизаше дим. - Добре. Ще нарисувам дим. - А в кабината на трактора имаше ли шофьор? - Ау-у-у не помня! Май имаше. - Добре, ще нарисувам и шофьор. Художникът нарисувал трактора и жената си отпътувала за в къщи. Щом се прибрала, отишла при мъжа си, вдигнала си тениската и гордо му заявила: - Ето виж. Тракторът е тук. Не съм ти изневерявала. Мъжът внимателно разгледал трактора и казал: - Не стига, че са те скъсали от секс, ами и трактора са успели да запалят и да подкарат!

0 0 1 3

Още вицове

 • Младоженка е пред първа брачна нощ и се страхува, че не е девствена и ще разочарова мъжа си. Баба й я посъветвала да сложи една слива където трябва, младоженецът ще се пъне, ще бута, та докато сливата падне и така всичко ще се нареди.
  Момичето така и сторило, но през нощта мъжът й намерил падналата слива и я изял. Младоженката страшно се притеснила и веднага отърчала при баба си за съвет. Бабата й рекла:
  - Ама от какво толкова се плашиш бе, дъще... ти ако знаеш дядо ти навремето как цял пъпеш изяде...

  487 6725 1203 3147
 • Хлапе плаче на майка си:
  - Мамо, мамо, искам колело!
  - Няма да ти купя колело.
  - Ами хайде тогава да си поиграем на майка и татко?
  - Добре, как?
  Малкия кара майка си да се съблече и да легне на леглото. После излиза от стаята, пак влиза като я отваря със шут и казва:
  - А така, жено, само за секс мислиш! А че малкия няма колело хич не ти пука!

  421 6691 900 2219
 • Мъж черпи колегите си в службата с бонбони.
  - Какво става, какъв е повода?
  - Роди ми се момченце.
  - Браво! А как е жена ти?
  - Ами добре е засега... Още не съм й казал.

  346 6365 733 1481
 • Някакъв мъж изкарал два дни с любовницата си, а на жена си бил казал, че е за риба. На връщане към дома си минава през рибарски магазин, за да си купи един шаран за алиби. Плаща го и казва на продавача:
  - Я ми го подхвърли през тезгяха.
  - Защо?
  - Ами да мога с чиста съвест да кажа, че съм го хванал.

  368 5450 625 1425
 • Млада двойка е на излет. Момичето е видимо отегчено.
  - Какво ти става? Имам чувството, че ти е досадно, а тук е толкова хубаво!
  - Лесно ти е на теб. Ти си тук с мен. Обаче аз съм с теб.

  78 552 194 2287