Как да четем обявите за работа: Умение за решаване на проблеми - При нас няма никаква структура, но пък проблемите - с лопата да ги ринеш. Умение да взема решения - Никой няма да ти каже как трябва да се правят нещата - трябва сам да го измислиш, но ако не ни хареса, ще ти скъсаме задницата. Устойчивост на стрес - Всеки ден ще ти пилят на главата и само да си мръднал. Умения за работа в екип - Ти ще отговаряш за онези мързели, дето по цял ден нищо не пипват. Положителна нагласа - Трябва да се усмихваш, дори когато останалите са те сритали в чатала. Осигурен транспорт - Офисът ни е на края на света. Умения за работа с клиенти - Усмивката трябва да е на лицето ти, дори когато клиентите го използват вместо тоалетна хартия. Ориентиран към постигане на резултати - Никой тук не знае какво прави. Всеки се спасява както може и никой не се интересува какви ги вършиш, стига парите да идват. Лоялност - Ще трябва да проливаш сълзи от умиление и радост всеки път, когато щефът ти разреши да излижеш обувките му с език. Конкурентно заплащане - Ще ти стигат за хранене 3 пъти на ден.

0 0 1 3

Още вицове

 • Някакъв мъж бил инвалид, защото преди време го бил газил влак. Седи си у дома с децата, правят си чай. По някое време чайника започва да свири - направо като локомотив. Мъжа скача, взима чайника и започва да го блъска в стената. Децата викат:
  - Ама татко, какво правиш?
  - Деца, тия гадини трябва да се убиват докато са още малки!

  321 2111 685 3213
 • Пешеходецът винаги е прав. Докато е жив...

  271 1356 415 1613
 • Едно дете пътувало в трамвая. Изведнъж му прилошало и повърнало върху една жена. Възмутена жената извикала:
  -Прасе!
  -Аз ли съм прасе!? Я се виж ти на какво приличаш!

  218 2093 472 1306
 • Един хеви-метъл и един пенсионер седят на пейка в парка. Метъла си е пуснал уокмена, слуша "Iron Maiden" и се тресе целия - куфее. Вдига възторжено два пръста и вика на пенсионера:
  - Брус Дикинсън!
  Оня и той целия се тресе. Отговаря:
  - Паркинсън!

  73 509 91 1376
 • Телефонен разговор:
  - Ало! Аптеката ли е?
  - Не, сбъркали сте номера.
  След малко пак:
  - Ало! Аптеката ли е?
  - Не, нали ви казах, грешен номер сте набрали!
  Трети път:
  - Ало! Аптеката ли е?
  - Не, грешка имате! Кой номер набирате?
  - Ами тука копчето REDIAL.

  68 346 102 408