Мъжете са ... ...като кафето: най-добрите са горещи, силни и не ти дават да спиш цяла нощ; ...като търговски агенти: не трябва да им вярваш на нито една дума; ...като компютри: трудно можеш да ги разбереш и често имат проблем с паметта; ...като ксерокс: стават само за репродукции и за нищо повече; ...като банкова сметка: без пари пет пари не струват; ...като снеговалеж: не знаеш кога ще дойдат, колко сантиметра ще са и колко ще издържат; ...като колите втора ръка: не са скъпи, но не са съвсем стабилни; ...като грима: никога не остават твърде дълго; ...като хороскопите: винаги те съветват какво да правиш, но като правило - грешат; ...като времето: невъзможно е да бъдат променени по никакъв начин; ...като мини-полите: разсееш се за малко и ще оголят краката ти; ...като държавен служител: каквото и да ги помолиш да направят, те все си намират нещо по-важно, а в действителност - няма нищо подобно; ... като местата за паркиране: хубавите вече са заети, а свободните са все неудобни и прекалено малки; ...като косачка за трева: трудно е да ги запалиш, излъчват неприятна миризма и в половината от случаите - не действат; ...като сал: без проблеми плуват по течението, само да не полагат никакви усилия (или като алтернатива - неуправляеми са); ... като тракторите: ако им сипеш вътре някаква съдържаща спирт течност, продължават да работят; ...като докторите: никога не можеш да разбереш какво искат да кажат; ...като лекарство: неприятно е да си имаш работа с тях, но са необходими; ...като кучетата: ако не ги възпитаваш, ще бягат по цялата къща и ще цапат навсякъде; ...като директорите: нищо не умеят да правят, но всичко трябва да работи идеално; ...като пощальоните: чукат на всички врати, надявайки се все някой да отвори; ...като инженерите: за тях на теория всичко работи, но на практика - първият водопроводчик ще направи всичко много по-добре; ...като адвокатите: в каквото и да ги обвиняват, те все ще си намерят един вагон оправдания; ...като видеото: напред - назад - напред - назад - стоп - извади; ...като сперматозоидите: само един на 15 милиона се оказва полезен; ...като микровълновата печка: загряват за 15 секунди; ...като делфините: всички казват, че са умни, но още никой не го е доказал; ...като раците: всичко в тях е хубаво, освен главата; ...като рекламата: трябва да се съмняваш във всичко, което ти казват; ...като облигациите: изисква се много време, за да узреят; ...като миксера: необходим ти е, но не знаеш точно за какво; ...като охлювите: рогати, лигави, пълзят и при това си мислят, че това е техният дом; ...като облаците: когато си тръгват, можеш да се надяваш, че денят ще бъде прекрасен; ...като бутилка бира: празна от гърлото нагоре; ...като конете: ако ги впрегнеш умело, можеш да ги яздиш дълги години; ...като пуканките: залъгват глада, но за кратко; ...като новородените: отначало са толкова забавни, но после ще се умориш да им разтребваш мръсотиите!

0 1 1 6

Още вицове

 • Някакъв мъж бил инвалид, защото преди време го бил газил влак. Седи си у дома с децата, правят си чай. По някое време чайника започва да свири - направо като локомотив. Мъжа скача, взима чайника и започва да го блъска в стената. Децата викат:
  - Ама татко, какво правиш?
  - Деца, тия гадини трябва да се убиват докато са още малки!

  321 2103 680 3208
 • Пешеходецът винаги е прав. Докато е жив...

  270 1351 411 1608
 • Едно дете пътувало в трамвая. Изведнъж му прилошало и повърнало върху една жена. Възмутена жената извикала:
  -Прасе!
  -Аз ли съм прасе!? Я се виж ти на какво приличаш!

  218 2081 467 1302
 • Един хеви-метъл и един пенсионер седят на пейка в парка. Метъла си е пуснал уокмена, слуша "Iron Maiden" и се тресе целия - куфее. Вдига възторжено два пръста и вика на пенсионера:
  - Брус Дикинсън!
  Оня и той целия се тресе. Отговаря:
  - Паркинсън!

  73 498 90 1355
 • Телефонен разговор:
  - Ало! Аптеката ли е?
  - Не, сбъркали сте номера.
  След малко пак:
  - Ало! Аптеката ли е?
  - Не, нали ви казах, грешен номер сте набрали!
  Трети път:
  - Ало! Аптеката ли е?
  - Не, грешка имате! Кой номер набирате?
  - Ами тука копчето REDIAL.

  67 336 98 402