Директор вика секретарката си и и съобщава: Решил съм да отидем за седмица в чужбина. Приготвяй си багажа! Секретарката съобщава новината на мъжа си: Скъпи, заминавам с шефа на командировка за седмица, ще се наложи да се грижиш сам за себе си. Мъжът звъни на любовницата: Жена ми заминава за седмица, хайде да прекараме това време заедно! Любовницата звъни на ученика си, на който преподава частни уроци: Ще съм заета, имам много работа, за една седмица уроците се отменят. Доволното момче звъни на дядо си: Дядо, няма да имам занятия, учителката ще е заета. Хайде да прекараме седмицата заедно! Дядото (директорът на фирмата) отново звъни на секретарката си: Тази седмица внукът ме помоли да прекарам времето си с него. Пътуването се отменя. Ще заминем друг път. Секретарката звъни на мъжа си и му казва: Шефът е зает тази седмица, отложихме командировката. Мъжът звъни на любовницата: Не може да се видим тази седмица, жена ми отмени пътуването си. Любовницата звъни на ученика си: Тази седмица занятия ще има както обикновено. Ученикът звъни на дядо си: Дядо, учителката каза, че ще имаме уроци както обикновено. Няма да мога да ти правя компания. Дядото звъни на секретарката си: Не се безпокой, заминаваме тази седмица. Събирай багажа!

0 0 1 3

Още вицове

 • Някакъв мъж бил инвалид, защото преди време го бил газил влак. Седи си у дома с децата, правят си чай. По някое време чайника започва да свири - направо като локомотив. Мъжа скача, взима чайника и започва да го блъска в стената. Децата викат:
  - Ама татко, какво правиш?
  - Деца, тия гадини трябва да се убиват докато са още малки!

  492 3060 1122 4472
 • Пешеходецът винаги е прав. Докато е жив...

  379 1987 604 2341
 • Едно дете пътувало в трамвая. Изведнъж му прилошало и повърнало върху една жена. Възмутена жената извикала:
  -Прасе!
  -Аз ли съм прасе!? Я се виж ти на какво приличаш!

  328 3116 737 1985
 • Един хеви-метъл и един пенсионер седят на пейка в парка. Метъла си е пуснал уокмена, слуша "Iron Maiden" и се тресе целия - куфее. Вдига възторжено два пръста и вика на пенсионера:
  - Брус Дикинсън!
  Оня и той целия се тресе. Отговаря:
  - Паркинсън!

  173 1321 286 2171
 • Телефонен разговор:
  - Ало! Аптеката ли е?
  - Не, сбъркали сте номера.
  След малко пак:
  - Ало! Аптеката ли е?
  - Не, нали ви казах, грешен номер сте набрали!
  Трети път:
  - Ало! Аптеката ли е?
  - Не, грешка имате! Кой номер набирате?
  - Ами тука копчето REDIAL.

  168 905 291 995