Военноказармени умнотии: Далеч съм от мисълта си. Противогазът се поставя на лицевите части на лицето. Като няма вода, ще си пълните манерките и ще ги държите в шкафчетата. Една манерка мие едно лице и два крака. Който довечера няма вода в манерката, ще му я излея на главата! Ясно ли е? От половин час те гледам как ходиш по плаца с ръце в джобовете - в едната баничка, в другата цигара! (старшина от Благоевград) На тази стена ще закачите петимата от РМС. Те са десетина души, ще се хванат... Дежурният по полк: - Къде бяхте бе, редници? - Ами до банята, взехме по един душ... - Веднага да върнете душовете на мястото им! Преподавателят: - Летят 100 изтребителя и 200 бомбардировача. Всичко 400 самолета. - Не се получава, др. полковник! - Аз така, приблизително... (из задача във военно училище) Старшината: проверете дали има дежурен по караула! Ако няма - изпратете още един! И всеки да затвори всичките прозорци! Старшината: на бегом, и който тръгне последен е педераст. Аз съм след вас. - Др. старшина, на чаршафа ми има дупка! - Обърни го обратно и заспивай! Hищо не знаете вие. Знаете ли какъв менингит върлуваше през войната? Знаете ли какво е менингит? От него или се умира или се полудява. Аз съм го карал два пъти... (преподавател по военно обучение) Смеете се, смеете се, ама като падне атомната бомба аз ще се смея! (преподавател по военно обучение) ...и да не виждам вечер хора да се разхождат и да светят! Никой да не се качва на камионите, преди да са дошли! Ей вие там тримцата, какво каре сте сформирали отзад?

1 0 1 4

Още вицове

 • - Ало, базата ли е?
  - Имате грешка, тук е ракетна база!
  - Вие имате грешка! Кой ще ми плати сега покрива на къщата?

  30 242 56 111
 • Новобранец трябвало да скача с парашут пред комисия, обаче много го било страх. И решил да направи далавера - разбрал се с пилота на самолета да хвърли отгоре едно чучело с парашут, чучелото да падне в точно определени храсти, а нашия човек да го чака там. После да излезе от храстите и да се направи, че той е паднал отгоре с парашута.
  Идва деня на изпита, пилота хвърля чучелото от самолета, но... парашута не се отваря. Чучелото се стоварва в храстите от страшна височина. Комисията е в паника. След малко храстите се отварят, нашия човек излиза от там, отупва си праха от дрехите и вика:
  - Ей, кво правите бе, ще се изтрепем с тия парашути!

  32 450 49 139
 • Войник праща от казармата колет на баба си. Вътре има граната и бележка:
  - Бабо, ако дръпнеш това кръглото телче дето стърчи, ще получа три дена отпуска.

  27 236 51 350
 • Руска ракетна база. Командирът на базата разглежда последните сателитни снимки на Северна Америка. И какво да види - през цялата площ на САЩ отпечатан силует на човек с разперени ръце.
  Тича в залата на дежурните и вика:
  - Какво става, какво става?
  - Ами тука редник Иванов се напи и заспа на пулта...

  29 159 61 121
 • Въпрос: Каква е приликата между умните курсанти и извънземните?
  Отговор: Всеки е чувал за тях, но никой не ги е виждал.

  7 59 8 26