Още по темата

Днес звездните обитатели на Къщата ще се изправят пред добре познатата детска игра „Истината или се осмеляваш“, но по превилата на Големия брат.

Така Ути, Надя и Деси ще трябва да се превърнат в малки русалки, които няма да напускат басейна до второ нареждане.

Трите русалки ще трябва да изпълнят измислена от тях хореография, с която да впечатлят зрителите.

В рамките на същата мисия Емануела, Боби, Рени и Роро ще тестват своята сетивност като отгатват думи, използвайки единствено езика си.

Ще успее ли тази забавна мисия да сплоти разцепения колектив или ще се случи точно обратното, предстои да разберем.

На номинациите очи в очи, Христо номинира Емануела и Миглена за изгонване от Къщата.

Тази вечер певицата ще признае, че е много огорчена от номинацията на Христо към нея, защото тя изключително много го харесва като човек и актьор.

Признанията на Еми за пореден път ще събудят ревността в Борислав и той ще се осъмни, че изгората му има специално отношение към Ицо, защото го харесва.

Дамата в червено ще предпочете да се самоизолира и дори ще се опита да избегне компанията на единствената си приятелка в Къщата – Емануела.

Нещо повече, Меги ще потърси сметка на певицата за разговорите ѝ с врага, а дали водещата ще се окаже в положение сама срещу всички, или в крайна сметка ще намери начин да се пригоди към останалите в името на мира, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.

Прочетете още:

Къщата на Big Brother се превръща в съдебна зала

Избухна "Диариягейт" в къщата на VIP Brother

Къщата на Big Brother се пропуква  

Рожденият ден на Глория се превърна в истински кошмар

Явор Бахаров получи „Златен скункс“

Христо Живков влезе в Къщата на Big Brother