Още по темата

Само един концерт дели четиримата финалисти от бъдеща музикална кариера и наградата от 50 000 лв. Песни на Джъстин Бийбър, Ели Голдуинг и други изпълнители на тотални хитове ще прозвучат на сцената на „X Factor” в понеделник вечер, от 20 ч. по Нова ТВ.

Полуфиналът на шоуто ще изправи участниците пред ново изпитание – да се справят с най-известните съвременни и ретро парчета.

Християна Лоизу ще получи една вдъхновяваща българска песен, изпълнявана от поколения българи, а малко след това ще се окаже в центъра на любовен триъгълник с хит на световноизвестна дама, зaпочнала звездния си път именно от „X Factor”.

Кристиан Костов ще се върне в класната стая, но този път урокът ще бъде придружен от много танци и музика. Най-младият финалист ще получи и възможността да изпълни песен на най-известната британска банда в музикалната история.

Сред класиките ще се наредят и песните на A.V.A., които ще си спомнят началото на приятелството. Дарина ще изпълни първата балада в кариерата на една от българските поп звезди, а след това ще се отправи към световната сцена с друг утвърден хит.

Решаващият полуфинал ще изпрати тримата най-добри изпълнители в четвърти сезон на „X Factor” към последната битка за победа на 25 януари

от 20 ч. по Нова ТВ. За първи път в историята на шоуто в България освен възможност за професионална музикална кариера, победителят в „X Factor” ще получи и паричната награда от 50 000 лв., която да инвестира в своето бъдеще.

Следете най-интересните новини на официалната фейсбук страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във vbox7.com.  Всеки истински фен може да надникне зад кулисите на шоуто  с ексклузивните бекстейдж видеа в официалния канал на X Factor във vbox7.com.