Още по темата

Впечатляващата сценография на четвъртия лайв на „Като две капки вода“ превърна в реалност видеото към емблематичното парче November Rain, а темпераментната Люси Дяковска показа, че е от една кръвна група с рок урагана Аксел Роуз.

В ролята на китарист на култовата банда влезе продуцентът на шоуто – Маги Хлваджиян.

ВИЖТЕ ЗВЕЗДНИТЕ ПРЕОБРАЗЯВАНИЯ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Развълнуваната певица, която спечели първо място за втора поредна вечер, сподели каузата с Миро, дарявайки сумата за лечение на 19-годишната Александрина Кръстева, която страда от остра лимфогласна левкимия.

КАК ЛЮСИ СЕ ПРЕВЪРНА В ЛИЛИ ИВАНОВА - СНИМКИ

Жури, артисти и публика аплодираха на крака автентичното преобразяване на Миро в легендарния Вaсил Найденов.

„Хареса ми повече от самия Васил!“, заяви Фънки за представянето на известният изпълнител, който добави, че познава изключително добре творческия път на българската звезда като негов най-голям почитател. 

Башар Рахал превърна няколко минути от вечерта в истинско романтично преживяване с образа

на Джо Кокър и песента на всички времена – You are so beautiful, която му донесе поздравления за израстването в шоуто.

„Ако лятото направя нова банда, ще потърся първо теб!“, обяви рокаджията в журито – Фънки, за изпълнението на актрисата София Джамджиева като фронтмен на Journey.

Най-малкия по възраст, но не и по талант участник – Михаела Маринова, донесе младежкия дух на сцената с образа на Бруно Марс.

ДесиСлава запя един от големите хитове на ненадминатата Шер.

Стотици женски усмивки предизвика футболната звезда Ваня Джаферович, който се превърна в Ник от Backstreet Boy, изпявайки гласовете на петимата тийн идоли.

Испанска страст с и латино ритми бяха в центъра на изпълнението на Коцето Калки като част от Gipsy Kings.    

Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com   канала на предаването, както и на официалната "Фейсбук" страница  на „Като две капки вода”.