Още по темата

Рекламни бюджети, дигитален маркетинг, търговия и финанси онлайн са сред основните теми на шестото издание на IAB Forum, най-важното събитие за дигиталната индустрия в България.

Събитието ще се проведе на 31.03 2016 г. и по традиция събира на едно място водещи експерти от българските онлайн компании, както и представители на международни компании.

На форума ще бъдат изнесени данните за стоте най-големи рекламодатели в Интернет за 2015 г., рекламните дялове по индустрии и традиционно ще бъдат представени резултати от проучването за обема на онлайн рекламата в България. На събитието ще се обсъдят още и тенденциите в потреблението на медиите, онлайн навиците на потребителите, разпределението на онлайн рекламата по формати и визии и прогнози за дигиталния маркетинг за тази година.

На миналогодишното събитие сната ясно, че пазарът през 2014 г. е порастнал с около 18% спрямо 2013 г., като водещият формат е дисплей рекалмата http://www.slideshare.net/iabulgaria/presentations. Мениджър на Shazam за Латинска Америка и Канада Джош Партридж, обяви, че Shazam има над 1.2 млн. потребители в България.

За първи път от създаването на форума има предварителна проджба на билети с 50% намаление през първата седмица от продажбите.

Можете да закупите билет тук.