Още по темата

Над 240 лектори ще презентират на 6 паралелни сцени пред посетители от 70 различни държави на Webit.Festival на 19 и 20 април в София.

Лектори, сред които президентът и глобален бранд директор на Havas Worldwide, главният дигитален директор на фармацевтичния гигант Bauer, президентът на МастърКард Европа, управляващият Директор от Google, президентът на Комитета на Европейските Региони и вицепрезидентът и технологичен директор на Phillips, вицепрезиденти, маркетинг и технологични директори от Nokia, Thomson Reuters, Visa, Cisco, Intel, Akamai, IBM Cloud и много други.

Webit е единственото събитие, което обявява и списък със селектирани посетители от над 70 държави тук.

Десетки инвеститори ще търсят интересни стартиращи компании, които да финансират.

През двата дни на една от сцените предприемачи от цяла Европа ще се представят пред жури от инвеститори и публика, като на края на втория ден един от тях ще си тръгне с инвестиция от 200 000 EUR!

Сред специалните гости и лектори е проф. Казански, който преди месец обяви откритието си - кристал, който е практически вечен и който побира над 360 тера байта информация.

Може би много от вас се сещат, че във филмите от жанра фантастика винаги има някакви кристали, за които хората се сражават? Е, вече не е фантастика – кристалът е открит и ще видите и него и създателя му, който обещава везна памет.

Сред останалите 240 други лектори са професор по невропсихология на бизнеса, който е един от най-гледаните TED лектори и който преди да започне да поставя електроди в човешки мозъци и да предвижа реакциите на индивида е бил един от най-известните хакери в света.

Събирането на хиляди световни лидери в областите технологии, медии, маркетинг, предприемачество ще се състои на 19 и 20 април в рамките на Webit.Festival в София.