Според скорошно международно проучване бизнесът вече е цифров, макар че много компании още не осъзнават това, а технологиите са основа за създаване на стойност за потребителите и за генериране на приходи.

Ясно изразена тенденция, наблюдавана в предприятия с различен мащаб и от различни индустрии, е преходът от използване на технологиите не само като инструмент за автоматизация на бизнеса, а като средство за генериране на приходи, търсене на клиенти и навлизане на нови пазари.

Прогнозите на експерти сочат, че организациите, които не успеят да развият цифров бизнес, още през 2017г. ще имат много по-лоши пазарни позиции, отколкото към момента.

Използването на технологии, независимо от мащабите на бизнеса, е от ключово значение за „оцеляването“ на компаниите.

Как реагира малкият и среден бизнес на изискванията на пазара, какви са стъпките, които трябва да предприеме за дигитализирането си, кои са основните услуги, от които може да се възползва и какви са нагласите на хората – това са част от въпросите, които ще бъдат дискутирани по време на събитието.

DigitalTransformationForum 2016 ще представи добри практики и успешни дигитализирани бизнес модели.

По време на събитието ще се запознаете с темите от ключовите експерти в сектора:

- Христо Христов, Изпълнителен директор Netinfo

- Георги Малчев, Управляващ партньор, Xplora

- Зоран Арсовски, Progress /Telerik/

- Юлиян Влахов, Директор на управление „Алтернативни канали“ на УниКредит Булбанк

Форумът ще завърши с практически уъркшоп, на който ще може да оцените потенциала на дигиталния маркетинг за вас, както и състоянието на дигиталните ви активи.

Конференцията е част от поредицата за успешни практики в различни бизнес сектори MySuccess.bg на списание ENTERPRISE.

Събитието се организира с подкрепата на IAB България, Дигитална Национална Коалиция, Изпълнителна агенция за насърчаване на малкия и среден бизнес (ИАНМСП) и Българска търговско-промишлена палата (БТПП).

Медийни партньори са Нетинфо,Калдата и EventsPRO.bg

Повече информация за форума и актуална програма digital3.0.mysuccess.bg