Още по темата

Обмисляте закупуването на смарт часовник или фитнес гривна, но сте решили да не се хвърляте на едрите риби от самото начало? Тогава позволете ни да ви представим няколко модела, които ще ви струват максимум 150 лв.

Те ще ви помогнат да следите изкъсо случващото се в интернет, ще контролирате изпълнението на поставените задачи и физическото си състояние.

 

 

Tellur U8 Watch

Източник: Tellur

Този смарт часовник излезе на пазара през 2015 година. Предлага TFT LCD дисплей с размер 1,48 инча. Като плюсове можем да посочим категорично цената. Работи успешно с Android телефоните и предлага лесно зареждане чрез слот за microUSB. С Tellur U8 Watch можете да управлявате дистанционно музикален плейър и да снимате с камера.

Минус? Може да не ви хареса неяркият екран и продължителността на автономната работа.

MyKronoz ZeCircle

Източник: MyKronoz

Тази фитнес гривна ще ви плени със своя стил, размери и алуминиев корпус. Предназначена е за ежедневна употреба и предлага редица функционалности. Ще следите входящите обаждания, наличието на нови текстови съобщения и имейли, а също така и ще имате достъп до задачите в календара си. Като фитнес помощник MyKronoz ZeCircle е доста полезен. Може да калкулира изминатото разстояние и извървените крачки, следи съня ви и позволява да следвате поставените цели до край.

COGITO POP

Източник: COGITO

Този смарт часовник е евтин и е подходящ както за момчета, така и за момичета. Работи с устройства на базата на iOS/Android. Разполага с индикатор за уведомление на циферблата, управление на плейър и камера и отличаващ се външен вид.

На циферблата му са разположени 4 индикатора. Те са достатъчно ярки, за да ги видите и на дневна светлина. Освен индикатори има и вибрация, така няма да пропусне някое важно съобщение.

Razer Nabu X

Източник: Razer

Поддържа следните функции: ново съобщение, ново електронно писмо, събития в календара, будилник; таймер; повиквания; неприети повиквания; уведомления от социалните мрежи и информация за състоянието на батерията.

Основно достойнство на Razer Nabu X е, че е мека и еластична. Това я прави изключително удобна за носене. Като цяло впечатлението от фитнес гривната не е никак лошо. Следи ежедневната физическа активност, като брои направените стъпки, изгорените калории и анализира съня. Данните, които се натрупват, са достоверни. Ниската цена допълнително повишава привлекателността на този модел.

MyKronoz Zefit

Източник: MyKronoz

Дисплеят на гривната е покрит с достатъчно устойчиво стъкло срещу външни въздействия. Изпълнен е по технология OLED. Лесно ще разчетете обозначенията както в тъмнина, така и на дневна светлина.

Черният фон в комбинация с бял шрифт способства за по-доброто възприемане на информацията в условия на недостатъчна осветеност.

Бутонът за управление на ZeFit е един. Той отговаря за активирането на режим сън, когато гривната следи фазите на съня. С бутона също така имате достъп до информация като брой направени крачки, изминато разстояние и изгорени калории.

„Епъл“ представи официално своя смарт часовник

Приложенията за Apple Watch може да са над 100 хил.

„Епъл“ показа новите iPhone и дългоочаквания си „умен“ часовник

За свързване на MyKronoz ZeFit към смартфон се използва Bluetooth 4.0, отличаващ се с ниско потребление на енергия при постоянно активно състояние. Потребителят разполага и със специално безплатно приложение, с помощта на което може да се оценяват натрупаните данни. В приложението можете да настройвате напомняния, например за прием на лекарства.

Батерията на MyKronoz ZeFit ще ви служи вярно около 3-4 дни. Това е среден показател за съвременните фитнес гривни.