Още по темата

Майсторски клас за дигитален маркетинг е уникален, защото включва теоретични презентации и практически упражнения, които обхващат цялостния спектър на интерактивния маркетинг и е акредитиран от Нов български университет.

В него преподават водещи специалисти и мениджъри от всички отрасли на най-бързо развиващата се индустрия от областта на видео, search, social media, дисплей и други видове реклама, както и банков сектор, финанси и др.

Записването вече започна, а курсът се провежда от 27 февруари до 27 март 2016 г.

Майсторският клас за дигитален маркетинг ви дава възможност да придобиете знания и умения за бизнеса и комуникацията в дигитална среда.

Лекциите са събрани в няколко поредни уикенда, извън работно време, поднесени под формата на презентации, с които ще разполагате и занапред.

Организаторите споделят, че пазарът на интернет рекламата в Европа е с непрестанен ръст през последните години.

От общия дял на приходите от реклама в интернет за Европа, България е с около 50 млн. лв. участие.

С цел да подкрепят този растеж и цифрите от България да са все по-високи IAB помагат с обучения и квалифициране на все повече кадри, които да отговорят на нуждите на този пазар.

Тук може да видите и обема на дигиталния пазар през 2014 г. доклад предстаян традиционно от IAB България на IAB Forum, който се очартава да бъде през месец март на 2016 г.

Ако искате да сте част от бързо развиващия се дигитален пазар, тази програма е точно за вас.

Записалите се ще учат как се създава сайт, лендинг страница, съдържание за уеб, както и какви са последните тенденции, технологии и инструменти в интерактивния маркетинг.

Посетете сайта на Майсторски клас за дигитален маркетинг, за да разберете повече за програмата.