Още по темата

Почти невъзможно е да се проследят всички нови автомобили, идващи от Китай, тъй като почти всеки ден се лансира нов модел. Не е нужно да казваме, че провеждащият се в момента автосалон в Пекин е идеалното място за премиера на поредния такъв. Представяме ви го, тъй като предлага доста интересни неща, които ще видим съвсем скоро в серийно производство.

Singulato е марка, принадлежаща на китайския стартъп Zhiche Auto, създаден през 2014 г. Последното творение на марката е този модел: iS6 е изцяло електрически, това е завършеният му вариант и предлага някои много интересни дизайнерски решения, като вътре е впечатляващ.

Дизайнът на модела е доста впечатляващ, като за това роля имат минаващите  през цялата широчина стоп светлини, докато предните фарове са леко взаимнствани от Range Rover. Вратите се отварят срещуположно една на друга. Моделът е дълъг 4,9 метра, а междуосието му е цели 2,96 метра. Задвижващи са два електромотора с мощност 349 к.с. и 580 Нм въртящ момент. Пред действащия все още цикъл New European Driving Cycle, Singulato iS6 може да измине до 400 км с едно зареждане, което значи доста по-малко.

Вътре автомобилът изглежда поразително. В челното стъкло има внедрен 16,4-инчов Head-up дисплей, а централната конзола се доминира от 15,6-инчов „телевизор”, като интересното тук е, че той може да се върти и да застава както хоризонтално, така и вертикално. Приборното табло също е дигитално и основните контролните уреди са поместени в 12,3-инчов дисплей.

Моделът, който ще е достъпен в 5- и 7-местна конфигурация, предлага Ниво 2 на автономност. Интересен факт е, че Singulato предлага на пътниците точно 12 USB входа.

Намеренията на Zhiche Auto са да започне продажбите на Singulato iS6 преди 2020 г.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание последвайте страницата ни в Instagram.

Пореден рекорд на Tesla… за загуба

Най-бързият SUV: Nissan би рекорда на Toyоta

Щатската армия има нов боен автомобил