Още по темата

Защо да дадеш стотици хиляди евро за автомобил и след това да го оставиш на улицата или в тъмен гараж? Жител на Хага смята, че неговият Cayenne заслужава много повече от това. Ето защо той го е паркирал във всекидневната на дома си и трябва да признаем, че е добра гледка за гостите, седнали за вечеря. Въпросният любител на автомобилите е вкарал част от гаража във всекидневната си. Така е постигнал три ефекта: първо, разчупил е интериора, второ – усвоил е по-голямо пространство. Трето – постигнал е оценка на дома си от 277 кв. м от 1,6 млн. евро.

Бившият гараж, предназначен за четири автомобила, е преработен в жилищна площ, като дизайнерът е обединил в едно всекидневна и кът за четене в свободното следобедно време. В стаята има килер, помещение за съхранение на вещи и инструменти, изход към задния двор.

Такива дизайни, в които автомобилът става част от интериора, започват да се срещат по-често. В центъра на Амстердам има къща, в чиято кухня е паркиран Porsche Boxster S. Въпросното жилище струва 890 000 евро.

Това Lambo е вкарано в модерно жилище в Австралия, което през ноември 2016 г. е продадно за 2,68 млн. австралийски долара.
Това Lambo е вкарано в модерно жилище в Австралия, което през ноември 2016 г. е продадно за 2,68 млн. австралийски долара.

Има и друг подход. Така например 46-годишният Андреас Кюмел, собственик на класически 911 Speedster, е направил за своя автомобил специално помещение с прозрачна стена. То не прилича толкова на гараж, колкото на отделна жилищна стая.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание последвайте страницата ни в Instagram.

Новото „кубче“ в AMG изпълнение гони 600 „коня“

Tesla си има извинение за ниското производство на Model 3

Топ 10 на най-продаваните кросоувъри в света. Има нов лидер