Олимпийското село вдъхнови участниците в Рио.

Размислите обаче секват, когато спортистите застанат на стартовата линия. Тогава участниците едва ли мислят какво виждат наоколо, или как изглеждат.

Вижте кои са най-сексапилните олимпийци в Рио в галерията ни.

Гримасите, които правят някои от тях обаче вдъхновиха фотографи.

Отдадено е нужното внимание и на „мъжката любов“ в спорта. След като видите тези снимки, ще се убедите, че футболистите, на които прегръдките след гол са запазена марка, не са единствените, които обичат да се докосват и целуват.

Понякога даден спортист има нужда единствено от стимул. Колажи показват какво може би си мислят те, когато се впускат в подобряване на поредния световен рекорд.

Има и спортисти, които трудно могат да избягат от съдбата си. Като ето тази състезателка в колоезденето, чиято прилика с дукесата на Кеймбридж е поразителна.

За някои, като тези две спортистки, Олимпиадата е повод да покажат, че няма значение откъде си. Въпреки, че едната е от Южна, другата от Северна Корея, прегръдката им със сигурност ще остане в историята.

В България често се използва израза „И да паднем, и да бием, пак ще се напием“. На Олимпиадата нещата едва ли звучат много по-различно. Най-красноречиви обаче са жестовете, които се разбират на абсолютно всички езици.