Още по темата

Руският президент Владимир Путин призна, че прожекцията на филма на Оливър Стоун "Интервю с Путин" го е накарала да задряма, пишат руските медии. Причината обаче не е била скука, а умора, тъй като той е решил да изгледа продукцията на борда на самолета си, на връщане от чуждестранно посещение.

По-рано руският държавен глава пък издаде, че виновник за реализацията на проекта е бил прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков, който е успял да го убеди да се захване с него. Пред руските медии Путин сам каза, че първата му реакция е била недоумение, тъй като не е разбирал за какво му е да дискутира неща, които всички и без това знаят и освен това не е имал представа за какво друго може да си говори с американеца.

Песков обаче го е уверил, че Стоун е много известен и талантлив режисьор, който ще представи филма предимно на американската публика и това ще може да допринесе за подобряването на американско-руските взаимоотношения и да даде на САЩ една по-различна гледна точка върху Русия.

Путин разби рейтингите в САЩ

Путин искал от Клинтън Русия да е част от НАТО

Путин: Мъже в черно реално управляват САЩ

"У мен възникна и втори въпрос - а доколко обективно той ще изложи това, което аз му разказвам? Нима няма да се опитва да ме апострофира, спира, да изопачава думите ми?", сподели Путин притесненията си.

По негови думи обаче прессекретарят му го е уверил, че Стоун е порядъчен.

Припомнете си и какво каза Оливър Стоун за интервюто с руският държавен глава преди време в клипа горе

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК