Още по темата

Откриха първородната дъщеря на легендарния щангист Наим Сюлейманоглу.

Последната молба на Наим към брат му Мухаррем и близките, преди да почине, била непременно да намерят първородната му дъщеря в Япония и да я включат в завещанието.

"Аз имам четири дъщери, едната е от майка японка, а другите три са от туркиня. Трите ми дъщери живеят при майка си тук в Турция, виждам се с тях, грижа се за тях, другата живее в Япония, при майка си. Аз не сключих граждански брак, но и четирите ми дъщери са в сърцето ми", сподели преди няколко години Наим.

ДС искала да счупи Наим психически и да спре успехите му

Наим Сюлейманоглу бе изпратен като национален герой на Турция

Наим се запознава с майката на дъщеря си на олимпиадата в Сеул. Тя е млада японска журналистка, която взима интервю от шампиона. Влюбват се, тя отива в Анкара и заживяват заедно. Ражда им се дъщеря, но понеже нямат официален брак, Наоми носи фамилията на майка си. Когато момичето е на две години, майката я взима и се връщат в Япония.

Първородната му дъщеря Наоми Секаи бе открита сега в Япония с помощта на бившия съпредседател на турската федерация по щанги Зеки Тюрке - най-добрия приятел приживе на Наим, и със съдействието на турското посолство в Токио.

Турският посланик в Япония Хасан Мурат Мерджан поканил дъщерята и майка й в посолството, където им предал молбата на близките на покойния щангист да дойдат в Турция, за да се запознаят с нговте близки. Дъщерята с готовност се отзовала на това желание.

"Майка ми е разказвала, че имам чичо и сестри, които живеят в Турция. Едната от сестрите ми, Елиф, живеела в Лондон. Тя също ми се обади и каза, че горещо иска да се опознаем. И аз с нетърпение мечтая час по-скоро да се запозная с роднините в Турция. Щом ми дадат отпуск от фирмата, в която работя, ще посетя Турция", споделила Наоми пред посланика.

Също като покойния си баща, Наоми Секаи се посветила на спорта и е завършила спортна академия.

Дъщерята и майката си направили снимка в турското посолство в Токио, но майката засега отказала да я даде на медиите и посочила, че като посетят Турция, ще имат достатъчно възможност да ги снимат.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК