Още по темата

Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания долетяха в Охайо за среща със симпатизанти. Това беше първата им поява заедно след визитата в Париж по случай 14 юли – Деня на превземането на Бастилията.

ВИЖТЕ ЗАШЕМЕТЯВАЩИЯ ТОАЛЕТ НА МЕЛАНИЯ В ГАЛЕРИЯТА

Сега президентското семейство пристигна в Янгстаун, а фотографите ги чакаха направо до стълбичката на самолета. И чакането си струваше: за пореден път Мелания изненада приятно присъстващите и модните критици с избора си на тоалет.

Мелания Тръмп избра жълта рокля за срещата с индийския премиер

Мелания готви незабравима изненада за Тръмп, помоли приятелите му за помощ

Първата дама беше с рокля от розова дантела в преливащи към резедаво тонове на дизайнерката Моник Лхуилиър (Monique Lhuillier). Цената на роклята уникат е 1 700 долара. Ансамбълът включваше розови обувки с висок ток на Кристиян Лубутен (Christian Louboutin), които струват наполовина на роклята.

Видът на Мелания беше определен от журналистите като „идеален”. Първата дама вече се е появявала с модели на филипинската моделиерка, но предишната рокля в беж със сложна украса на талията не беше приета толкова еднозначно.

Визитата на семейство Тръмп в Охайо ще се запомни и с това, че вървейки през моравата към събралите се хора, двамата дори се хванаха за ръцете за кратко.