Още по темата

Американско семейство обяви, че е от другия пол, пише изданието KJZZ.

Мъж и синът му работят в задния двор в къща в градче в американския щат Аризона - това би било нормална история, ако по-голямата част от живота си Даниъл  Херът не бе прекарал като жена. 

Сега той е женен за Шърли Остин, чийто пол по рождение бил определен като мъжки, но тя се смята за жена. При това самият Херът се смята за мъж, въпреки че е родил вече две деца.

Синът и дъщерята на Даниъл също са уверени, че при раждането полът им е определен грешно. "Чувството е, сякаш за първи път живееш истински. И моите деца могат да бъдат тези, които винаги са искали да бъдат", разказва той.
 
13-годишната дъщеря, която се казва Джошуа, по-рано е била син. Тя разказва, че на 7 години разбрала, че всъщност е девойка. 11-годишният Мейсън е роден като момиче. Те искат да станат лекар и художник. 

Според Херът те не са първите травестити в семейството. Сестрата на баба му също се чувствала мъж. Даниъл разказва, че той ясно осъзнал своята полова принадлежност след като Джошуа, родила се момче, поискала да се присъедини към женския скаутски отряд.

Всеки ден като мъж Даниъл разказва, че е чудо. Той сега е на 41, а Шърли - на 62 години. 

Преди години американецът Томас Бийти влезе в световните медии и отвори нова глава в медицинските журнали. През 2008 година той стана първият бременен мъж в света. Досега той е родил три деца, но е готов за четвърто. Бийти е роден момиче, но започва хормонално лечение на 23 години. След терапията запазва репродуктивните си органи. 

ПРИПОМНЕТЕ СИ ПЪРВИЯ БРЕМЕНЕН МЪЖ

Междувременно най-известната транссексуална двойка в Еквадор се радва на първото си дете и разкри, че иска още. Фернандо Мачадо - роден като жена и Даян Родригес - родена като мъж, станаха известни като първото транссексуално семейство, което се сдоби със собствено дете в Южна Америка. Вижте ги преди - във видеото 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК