Още по темата

Тя изглежда като лошо момиче и бунтарка. 44-годишната Крис Еванс живее в Портланд, САЩ, държи антикварен магазин, и не таи добри чувства към дядо си. Вероятно това нямаше да има значение, че ако изрусената жена с татуировки не беше най-малката внучка на Йосиф Сталин. 

В профила й във "Фейсбук" тя не се свени да качва всякакви снимки. На някои от тях тя позира по рокерска визия, със скъсани чорапогащи и автомат. 

Внучката на Сталин - между бунта и наследството СНИМКИ

Крис Еванс е дъщеря на Светлана Алилуева - плод на втория брак на Сталин с Надежда Алилуева,

която се самоубива през 1932 година.

Това оставя белег и на Сталин, и на дъщеря й Светлана, която може да се похвали с бурен живот - сменя няколко съпрузи, предизвиква неведнъж гнева на баща си. Иска и политическо убежище в САЩ, каквото и получава по-късно. Пише мемоари, в които разказва за семейство си и родината си. От третия й брак с американския архитект Уилям Уесли Питърс се ражда и Крис Еванс. Тя си сменя името на Лана Питърс. Дъщерята на диктатора умира на 85 години от рак на дебелото черво. 

Бурният й нрав е наследен напълно от Крис - родена като Олга. 

Младата дама се хвали със своите татуировки, за които смята, че са цяло изкуство. 

Самата Евънс ненавижда наследството на дядо й, макар цялото й детство да е минало между Великобритания и САЩ. В Руската федерация тя е била само три години.