Още по темата

Хамбургската полиция издирва убиец, използвал стила на Джак Изкормвача.

Убиецът е разчленил жертвата си и е разпръснал части от нея из целия град.

Някои парчета са открити на разстояние 25 км. едно от друго

Последното - седмо парче, е открито в канала Голдбек в Хамбург миналата седмица, пише местното издание „Hamburger Morgenpost“, позовавайки се на полицията. По информация на местния вестник жената е идентифицирана като 48-годишната Луси, изчезнала на 1. август тази година. Тя е работела като проститутка в хамбургския квартал „Св. Георг“.

Нов Джак Изкормвача вилнее край Ипсуич

Луси идва от Екваториална Гвинея в Европа. Известно време живее в Испания, след което се мести в Германия, където започва да проституира, по информация на ARD.

Първата част от Луси е открита близо до брега

на река Елба по-рано този месец. След няколко дни случаен минувач забелязва друга част близо до градски канал. Някои от парчетата са открити на 25 км. едно от друго. Всички от тях обаче принадлежат на една и съща жертва, казва полицаят Хайке Уде пред „Hamburger Morgenpost“.

След 40 години идентифицираха една от жертвите на клоуна убиец

Полицията още няма горещи следи, които да водят до убиеца, казва официалният говорител на хамбургската полиция.

Проституцията в Германия е легална от 2002 г.

Публични домове има в почти всеки германски град. „Нощните момичета“ могат да работят на договор или на свободна практика. Повечето избират втория начин, който обаче е доста по-опасен.

През юли месец тази година в Берлин бяха въведени по-строги регулации в бранша. Публичните домове вече трябва да кандидатстват за одобрение, преди да отворят врати. По този начин може да се гарантира, че местата отговарят на здравните и хигиенни изисквания в страната.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Четете още:

Преди почти 130 г. се появи Джак Изкормвача

Защо в Португалия пазят в буркан главата на сериен убиец от XIX в.ч

Разкриха самоличността на мистериозния детектив "Х"