Още по темата

Румънка прекарала десет ужасяващи години, през които била държана като пленница, изнасилвана и измъчвана от мъж в Италия, съобщи румънското издание Digi24, цитирано от агенция БГНЕС.

Всичко започнало през 2007 г., когато румънката, тогава 19-годишна, пристигнала в Ламеция, Южна Италия. Тя била наета от италианско семейство да се грижи за възрастна жена, която живеела там. Кошмарът започнал, след като възрастната жена починала. Тогава синът ѝ започнал да издевателства над румънката. Той я държал като пленник 10 г., през които я измъчвал и изнасилвал.

„Бача бази” - момчетата, сексуални роби в Афганистан

Калифорния: След десетилетие в плен жена избяга благодарение на „Фейсбук“

Освободиха три жени, държани в плен над 30 години в Лондон

В резултат на многократните изнасилвания румънката ражда две деца, които били принудени да живеят при същите условия като майка си

– в мазе, зад заключена с верига врата, без вода, електричество и използвайки картони за постеля.

Вижте условията, в които е живяла жената и двете ѝ деца:

Полицията разкрила смразяващата история съвсем случайно, по време на рутинна пътна проверка. Италианецът насилник и по-голямото дете пътували, когато колата им е спряна за проверка.

Лошото състояние, в което се намирало момчето, облечено в стари и мръсни дрехи, привлекли вниманието на полицаите, които се поинтересували коя е майката на детето. Това, което открили впоследствие, потвърдило съмненията им.

Органите на реда открили жената в ужасяващи условия, с много наранявания и в много лошо здравословно състояние,

тъй като тя била завързвана и измъчвана години наред. Полицията отвела майката и двете деца в друга къща и арестувала мъжа.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК