Звездите от „Отмъстителите“, заедно с други популярни актьори, бяха събрани от своя режисьор – Джос Уидън – за да запишат видео, в което призовават американците да гласуват на наближаващите президентски избори … и намекват ясно да не се гласува за Доналд Тръмп.

В клипа участват Робърт Дауни дж., Марк Ръфало, Скарлет Йохансон, Нийл Патрик Харис, Джулиан Муур и още куп знаменитости.

Във видеото се казва „Толкова звезди се събират само когато въпросът наистина е от значение. Като например болест, екологична катстрофа или расистки настроен, обиждащ страхливец, който може трайно да увреди обществото (a racist, abusive coward who could permanently damage the fabric of our society). Сетете се!“ Последна и най-остра е репликата на Дон Чийдъл (актьор в „Железния човек“).

Видеото е пропито с обичайното за Уидън чувство за хумор, като основното, което звездите казват, е че е много важно всеки човек да гласува, защото всеки глас има значение и от него зависи не само в каква страна ще живеят, но и в какъв свят. Режисьорът твърди, че не му е било никак трудно да събере звездите, щом им е казал в какво иска да участват.

Клипът се радва на изключителна популярност, като гледанията вече са десетки милиони.