Още по темата

Три грешки на Мелания Тръмп могат да костват победата на съпруга ѝ Доналд Тръмп на президентските избори, пише в. "Фигаро".

Първата е плагиатстването на части от речта на Мишел Обама в речта, която тя произнесе на конгреса на американските републиканци през юли. 

Вижте лични снимки на Мелания в нашата галерия.

Втората е кариерата на Мелания като манекенка преди години.

Тези дни за тази кариера напомни в. "Ню Йорк пост", който публикува на видно място две разголени снимки на Мелания Тръмп, направени през 1995 г., когато тя е била едва на 25 г. и дори не е познавала милиардера Тръмп.

Кадрите са за сп. "Макс", а фотографът разказва, че Мелания никога не се чувствала неудобно, когато позирала гола.

"Ню Йорк пост" е на милиардера Рупърт Мърдок и през април изданието заяви, че подрепя Тръмп за кандидат за президент на републиканците. Сега възниква въпросът дали то е променило мнението си.

Графит, на който Мелания Тръмп е гола, беше изрисуван в Мелбърн, Австралия
Графит, на който Мелания Тръмп е гола, беше изрисуван в Мелбърн, Австралия Източник: Getty Images/Guliver

Третата грешка на Мелания фигурираше в нейния интернет сайт,

който доскоро беше отворен за посещение.

На 28 юли той беше обаче закрит, защото не отразявал по адекватен начин нейните дела и професионални интереси, както каза самата Мелания.

В сайта се споменаваше, че тя има диплом по дизайн и архитектура от университета на Словения. Но съпругата на магната никога не е говорила за този диплом в интервютата, които е давала.

Тя единствено е споменавала, че е учила в Словения дизайн и архитектура и после се преместила да живее в Милано и Париж, за да се посвети на модната си кариера. Неяснотата около историята с тази диплома, за която се споменаваше в сайта на Мелания, може да подкопае доверието на американците у нея и съпруга ѝ, пише в. "Фигаро".