Още по темата

Шофьорка в Чили направи серия от нарушения, в резултат на които колата ѝ се вряза във витрина на магазин, съобщи „Дейли мейл“.

Кадрите от Сантяго, Чили проследяват как жената вместо към входа на паркинга тя се насочва към стълбище на универсален магазаин.

 

Шофьорка качи кола на стълби (видео)

Шофьорка без книжка се заби във витрина

След като осъзнава грешката си шофьорката спира рязко. Свидетели на инцидента се затичали да ѝ помагат. Когато тя хваща подадената ръка увисва на нея, а колата ѝ продължава надолу по стълбите - изглежда водачката е пуснала педала на спирачките и не е дръпнала ръчната.

Автомобилът се спуска надолу и се разбива във витрината на магазина. При сблъсъка не е имало пострадали.

Кадрите предизивкаха десетки коментари в социланите мрежи.

„Тя не би трябвало да шофира. Явно не знае как да управлява автомобила“, пише един от потребителите.

"Объркване на входа е едно нещо, но това, което направи по-нататък е просто недопустимо, някой трябва да вземе шофьорската ѝ книжка за цял живот.", категоричен е друг.

Кадри от подобни нелепи инциденти в социланите медии зачестиха значително. В края на юли кола падна по стълбите в берлинското метро по време на полицейска гонка, предаде БТА.  Катастрофиралият автомобил е бил преследван от полицейска патрулка, защото е бил вписан в регистрите като откраднат. Шофьорът е бил арестуван.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК