Още по темата

Преди две десетилетия сексскандал за малко да коства президентството на Бил Клинтън. Той беше обвинен, че лъже за романтичните си преживявания с Моника Люински.

Днес друг американски президент – Доналд Тръмп е обвинен в сексуална неприсойност, в плащане на една порнозвезда на име Сорми Даниелс месец преди изборите, за да не се шуми около прелюбодеянието му.

Тръмп пи вода, интернет избухна

Тръмп измисли нова дума, милиони се чудят какво значи

Такива бомбастични обвинения биха имали ефекта на целувка на смъртта за повечето политици. Но Тръмп не е нормален политик

и в буйното му управление „това дори не е най-голямата история“ пише Арън Блейк от в. „Уошингтън поуст“, цитиран от „Daily Nation“.

Политическите анализатори си блъскат главите, за да обяснят защо, когато става въпрос за Тръмп, такова откровение води едва до колективно свиване на рамене.  Клинтън, разбира се, беше президент по онова време и някои от неговите любовни срещи с Люински са се състояли в свещения Овален кабинет.

Тръмп е бил обикновен гражданин, когато е имал случайна сексуална среща през 2006 г. с порноактрисата Сторми Даниелс.

Той обаче е бил женен по онова време и съпругата му Мелания, настоящата първа дама на САЩ, родила сина им Барън 4 месеца по-рано.

Политически консултанти и анализатори обобщават, че Тръмп е аномалия. Той е платил 130 хил. долара на Даниелс, за да забрави техния флирт и избирателите изглеждат незаинтересовани. Това може да се дължи от части на постоянния тътен на извънредни заглавия от Белия дом на Тръмп.

Но има и още една важна причина –

щом чуе нещо за себе си Доналд Тръмп грабва телефона,

влиза в профила си в социалната мрежа „Туитър“ и започва да го обяснява, докато омръзне на всички.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още интересни новини последвайте страницата ни в Instagram.