Още по темата

Дванайсет братя и сестри, сред които и съвсем малки деца бяха открити завързани от собствените си родители, гладни и мръсни в „къща на ужасите“ в калифорнийското градче Перис. Сигналът в полицията е даден от 13-а жертва – тяхна сестра на 17 години, която успяла да избяга и да се обади на 911 от намерен в къщата мобилен телефон.

Момичето, което било хилаво и приличало на 10-годишно, разказало, че нейните 12 братя и сестри са държани вързани за легалата им от техните родители, като някои от тях са приковани с вериги и катинари към стените.

Когато полицията отишла в дома на Дейвид Търпин и съпругата му Луиз – на 57 и 49 г., двамата не успели да обяснят защо децата им са вързани и държани на тъмно в неописуема смрад.

Първоначално полицията смятала, че всички 12 намерени недохранени и мръсни жертви

са малолетни, но се оказало, че седем от тях са на възраст между 18 и 29 години, но са хилави и недобре развити. Останалите са малолетни, а сред тях имало и двегодишно дете.

Двамата съпрузи са оставени в ареста и им е определена гаранция от 9 млн. долара. Службите за защита на детето са започнали разследване. Според местния тв канал KTLA Дейвид Търпин е директор на частно училище в град Перис, което се потвърждава и от интернет сайта на учебното заведение.

Децата били изведени от къщата и веднага били нахранени, съобщава Evening Standard

Снимки разкриват, че всички деца били обличани по еднакъв начин с подобни прически. 

Всички те са настанени в болница за изследвания. 

Аржентински "Фрицъл" насилвал дъщеря си с години 

Заловиха нов Фрицъл, отново в Австрия

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК