Ако искате да знаете тайните на перфектните прически на звездите, то не трябва да пропускате новата поредица във Vbox7.com, Hairmaster!

Всеки петък коафьорът Ивайло Колев, който се грижи за прическите на редица родни знаменитости ще ни показва какво се случва във фризьорския му салон, когато на стола седне някоя от родните ВИП звезди.

Тази седмица гостенка в Hairmaster е моделът Златка Райкова, на която Ивайло прави ефектни и лесни летни плитки, подходящи както за плажа, така и за вечерно морско парти.

Прическата може да се направи както на пусната, така и на вързана коса, а за целта е необходима само малко прежда и...сръчни ръце!

Във видеото Златка признава, че трудно се доверява на нови хора, с които да работи, затова често оставя впечатление за по-затворен и консервативен човек. Рядко допуска хора до себе си, а що се отнася до експерименти с прическите си често пъти е скептична, но накрая винаги се харесва страшно много.

Според Златка разковничето към постигане на перфектния цвят на косата се таи в това какъв е тенът на лицето и цвета на очите.

Как да си направите плажна и лятна прическа като на Златка Райкова - вижте във видеото!