0

Афилиейт маркетинга позволява на всеки притежател на уебсайт (афилиат) да бъде търговски агент на даден онлайн магазин (рекламодател), получавайки комисиона от стойността на извършените продажби за рекламодателя. Това е възможно чрез платформата Profitshare, която дава на разположение ефикасни инструменти за промотиране.

Защо Profitshare?

Profitshare е най-напредналата мрежа за афилиейт маркетинг, която участва активно в развитието на е-commerce пазара в централна и източна Европа. През шестгодишния си опит на чужди пазари, Profitshare генерира продажби на стойност над 100 милиона евро и комисиони от над 4 милиона евро, изплатени на афилиатите.

Платформата предлага най-напредналия и пълен интерфейс за афилиати и рекламодатели, както и разнообразни и ефикасни инструменти за промотиране, някои от тях уникални за Българския пазар (пр. Уиджетите за ремаркетинг Profitshare).

Чрез тези инструменти платформата позволява на всеки заинтересован онлайн магазин да отчете растеж на продажбите, както и на всеки афилиат да получи много лесно приходи в следствие на онлайн промотирането.

Освен опита на пазара в централна и източна Европа и постигнатите осезаеми резултати в продажби, Profitshare идва с промоционални оферти за първите партньори, които се регистрират на profitshare.bg до 31 Януари 2015.

"Смятаме, че България представлява пазар, в който онлайн търговията ще се развива много в близкото бъдеще. Онлайн магазините имат нужда от напреднали решения за растеж на продажбите, в които плащането за промотиране да се извършва под формата на процент от стойността на донесените продажби.

Profitshare е идеалното решение за един онлайн магазин и се радваме да подпомогнем развитието на пазара за електронна търговия в България.“ Това каза Мариус Пахоми, Генерален Директор на мрежата за афилиейт маркетинг – Profitshare.

Впечатления

Един от първите магазини, които използват Profitshare в България е еMAG. “Работим с Profitshare и на други пазари в региона и ни радва влизането на един силен и доверен партньор на Българския пазар. Profitshare винаги е успявал да допринася за печеливши продажби в еMAG и ще ни помогне да продължаваме да се развиваме и тук." Това сподели Огнян Лахчев, Маркетинг Директор еMAG България.

За нас

Profitshare е най-напредналата мрежа за афилиейт маркетинг в централна и източна Европа, генерирайки до момента продажби от над 100 милиона евро за над 150 магазини и доставчици на услуги онлайн.