Горещо танцово лято се задава в сайта за видео забавление Vbox7.com. Днес стартира първото танцово уеб риалити в България – Dance Arena от продуцентите 7Talents, което ще ни пренесе в света на 10 уникални пърформъри, готови да покажат най-доброто от себе си на сцената.

Dance Arena ще ни направи свидетели на истинска танцова битка, в която емоцията, страстта и желанието за победа ще са водещи. В поредицата ще видим два отбора от танцьори, които ще се включат в надпревара за титлата “Най-добро dance crew”.

Танцовото видео риалити ще ни покаже всичко, което се случва в живота на професионалните танцьори и често остава скрито за публиката – тежките тренировки, неуморните репетиции, творческият процес и работата с хореографи, умората и напрежението, изпитанието на волята на всеки артист и т.н.

Танцьорите обаче няма да са сами на своята арена. Ментори на участниците са доказалите се професионални танцьори Марион Дърова от Derida Dance Center и Виктория Димитрова – Goldy от студио VS Dance, която е и „Най-добър клубен танцьор на България“ за 2012 г.

В продължение на месец, те заедно с гост-треньорите в шоуто, ще възлагат различни задачи на участниците, а оценките им ще се формират индивидуално след всяко едно изпълнение.

Оценяващи ще бъдат менторите на двете групи, както и гостуващите треньори. Потребителите във Facebook също ще могат да гласуват за любимото си денс crew, през страницата на Dance Arena.

Следете Dance Arena всeки понеделник и четвъртък първо във Vbox7.com . Още новини за танцовото уеб риалити може да откриете и във Facebook.