Още по темата

Тя е млада, красива, обича да пътува и е избрала една от най-интересните професии, която я отвежда високо в небесата, тази на пилот.

Маделин Шнайдер от Германия описва себе си с две думи - блогър и пътешественик.

ВИЖТЕ МАДЕЛИН, КОЯТО СТАНА СЕНЗАЦИЯ В "ИНСТАГРАМ", В СНИМКИ

Заедно с нейния приятел, тя посещава всякакви екзотични дестинации като Санторини, Тадж Махал, Бали и споделя преживяванията си в "Инстаграм".

Маделин има над 760 хил. последователи в социалната мрежа, с което предизвика интереса на чуждестранни медии като "Дейли мейл", "Бизнес инсайдър", "Космополитън".

Първоначално тя създава профила си, за да се свързва и запознава с други пилоти, но впоследствие започва да споделя снимки от личния си живот. Харизматичната блондинка все още не практикува професията си, защото търси най-добрата възможност за себе си.

"Предпочетох да се отдам на пътуването и приключенията, пред това да работя за някоя нискотарифна авиокомпания. Нямам нищо против това, просто имах късмета да ми се предостави друга възможност", споделя Маделин пред "Дейли мейл".

В своя лайфстайл блог тя дава съвети на всякакви теми, като пътуване, фитнес, мода. Маделин дори е издала книга с рецепти.

Младото момиче никога не е спирало да работи. Още на 13 тя започнала работа като детегледачка, след това работила в пекарна.

Казва, че вместо за маркови чанти и дрехи, събира пари за пътувания. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.