Още по темата

Ще кажете - какво му е хубавото на това човек да е сам.

"Понякога в стремежа си да бъдем популярни, харесвани и обградени от хора, забравяме за щастието да бъдем сами". Това е простичкият отговор на въпроса на една артистка от Сеул, Южна Корея, която описва ползите от самотата чрез рисунки. Илюстрациите набират популярност в Инстаграм, където момичето е известно с името Aeppol.

ЩАСТИЕТО ДА СИ САМ ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ

Безгрижността, спокойствието, насладата от тишината, любовта към природата - това са основните акценти в рисунките на Aeppol и посланията, които иска да предаде на почитателите си, вече наброяващи над 100 хиляди.

"Всички тези неща могат да бъдат забелязани единствено, когато човек е сам", казва художничката.

Източник: Instagram/_aeppol

Илюстрациите на Aeppol всъщност изобразяват много повече от ежедневието на едно момиче, което живее с домашния си любимец. Те издават мечтите на много от нас. На хората, които бленуват за спокойствието и тишината извън големия град. Тези, които искат да потърсят отговорите на въпросите вътре в себе си, но не могат да чуят гласа си на фона на целия шум, който ги заобикаля - на работа, в магазина, докато пътуват.

Aeppol избира да загърби живота, който водят повечето хора, и да превърне рисунките си в реалност.

Сега тя работи на свободна практика, прекарва повечето си време у дома и сред природата, която е най-ценна за нея.

Уединението не означава да си самотен.

То ти дава възможност да чуеш вътрешния си глас, да живееш в хармония със себе си и да намериш вдъхновението. А това е най-голямото предимство, което човек може да има във времето, в което съществуваме.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание последвайте страницата ни в Instagram.