Още по темата

Мелания Тръмп и Брижит Макрон посетиха заедно прочутата парижка катедрала „Нотр Дам” и се разходиха с корабче по река Сена, докато съпрузите им - президентите Доналд Тръмп и Еманюел Макрон имаха официална среща в Елисейския дворец, предаде Франс прес.

47-годишната американска първа дама и 64-годишната съпруга на френския президент посетиха „Нотр Дам” след тържествена церемония по посрещането на американската президентска двойка в двора на мемориалния военен комплекс Дом на инвалидите.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ДВЕТЕ ПЪРВИ ДАМИ В ГАЛЕРИЯТА НИ

Мелания и Брижит бяха разведени из храма от неговия ректор Патрик Шове.

Във видеото вижте още от срещата Макрон-Тръмп в Париж

След като около половин час разглеждаха катедралата Мелания запали свещ, остави известна сума в кутията за дарения и се подписа в златната книга на най-посещаваната забележителност в Европа.

Мелания Тръмп избра жълта рокля за срещата с индийския премиер

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ И СТИЛНАТА И ЕЛЕГАНТНА БРИЖИТ МАКРОН

Източник: БГНЕС

Последвалата разходка с корабче по Сена.

По-рано през деня Мелания Тръмп посети днес парижката педиатрична болница "Некер" и се срещна с няколко от нейните малки пациенти.

Натоварената програма на Брижит Макрон като първа дама

Как родителите на Макрон приели връзката с 24 години по-възрастната му жена

Когато й подариха екземпляр от книгата "Малкият принц" на Сент-Екзюпери, тя отбеляза с усмивка, че ще си я пази, за да упражнява френския си.

Според говорителка на първата дама това бил един от петте езика, които тя говори.

Тази вечер семейство Тръмп са поканени от френския президент и съпругата му на вечеря в шикозния ресторант "Жул Верн", който се намира на височина от 125 м в Айфеловата кула и разполага с удивителна гледка. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК