Още по темата

Люси Иларионов направи истинска вечеря за американци в кулинарното риалити "Черешката на тортата".

Режисьорът посрещна звездните си гости в студиото, където снима и прекарва голяма част от времето си. 

Какъв домакин е Люси и кое е ястието, което не би опитал втори път, вижте в блиц интервюто за Vesti.bg.

- Коя гозба свързваш с детството си?

- Боб, моята баба го приготвяше с мас.

- Кое беше първото нещо, което сготви сам?

- Пържени яйца.

Източник: vbox7.com

- Обичаш ли да посрещаш гости у дома?

- Иска ми се, на този етап просто не е удобно.

- Кой е най-големият ти недостатък като домакин?

- Много говоря и не оставям другите да говорят.

- Кажи ни рецептата за любимата ти бърза и вкусна закуска?

- Бърза и вкусна – пържени филийки, но в момента закусвам банан.

- Храната, която обичаш, но не си позволяваш често, е...

- Аз всичко обичам и в момента не си позволявам много неща.

- А кое е ястието, което не би опитал втори път?

- Руло "Стефани".

Източник: vbox7.com

- В "Черешката на тортата" най-трудно ти беше...

- Най-трудно ми беше да започнем разговор и да го завършим.

- В кухнята най-добре умееш....

- Да помагам (смее се)

- Ястието, което не ти се получи от първия път, е...

- Много са. Например бургера, който въпреки че всичко направих по рецептата, просто беше алангле.

Вижте как се справи Люси с готвенето във видеото горе.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание последвайте страницата ни в Instagram.