Още по темата

Ървин Боер по професия е фотограф, но освен да заснема дадени лица, места и събития, той обича и да ги създава.

От почти три години Ървин има много добри приятели, които са до него във всеки важен момент от живота му.

Истината е, че всички познаваме приятелите на младия фотограф. Те са герои от анимационни филмчета, известни в цял свят. (Припомнете си за любимите анимации от детството през 90-те във видеото горе)

Въображаемите приятели на фотографа му помагат във всекидневните дейности, в замяна той ги показва на света по невероятно забавен начин.

Уверете се в това в галерията ни

КОГАТО АНИМАЦИОННИТЕ ГЕРОИ ИЗЛЯЗАТ ОТ ТЕЛЕВИЗОРА

"Започнах проекта Creator vs creation през 2015 г. Реших да направя творчески проект, в който реалността се среща с фантазия, където има взаимодействие между реални и измислени герои. Всяка снимка ми отнема между 5 и 6 часа работа", разказа фотографът в интервю на Венелина Стоянова за Vesti.bg.

Той сам рисува своите анимационни приятели - Том и Джери, Туити, Бъгс Бъни, героите, на които всички се възхищавахме като деца.

- Казваш, че една снимка ти отнема 5 часа работа, какво търпение! Какво те вдъхновява?

- Обикновено гледам различни карикатури и черпя вдъхновение от тях. Работя на свободна практика, най-честно вкъщи и си мислех какво ли е да си имам малко помощници.

- Какви снимки ти харесва да правиш?

Всичко свързано с автомобили. 

- Кой анимационен герой си ти?

- Предполагам, че аз съм Бъгс Бъни. Наслаждавам се на живота и се забавлявам.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.