Още по темата

Мъжът, наречен "човешката кукла Кен", наскоро направи поредната сериозна операция за модифициране на тялото си.

Последната процедура, на която се подложи, е за смяна на гръбните импланти, поставени под раменете му през 2015 г., с по-малка тяхна версия.

ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА КУКЛАТА КЕН В ЧОВЕШКО ТЯЛО В ГАЛЕРИЯТА НИ

По време на процедурата е отстранена и вена на челото му, която много го е дразнела.

Тази операция струва на мъжа 21 хил. долара, с което общата сума, изразходвана за усъвършенстване на тялото му, възлиза на 560 хил. долара.

36-годишният Джъстин Джетлика от Лос Анджелис има повече от 550 козметични процедури, включително операции на бицепсите, импланти и пет интервенции на носа.

"Гледам на това като на изкуство. Аз съм нещо изключително различно от всеки друг човек“, казва Джъстин.

"Преди две години бях първият човек в света, който си сложи латисимусни импланти (латисимус са мускули на гърба, бел. ред.) Аз ги проектирах. Всичко се получи добре, просто се оказа малко голямо“, обяснява живият Кен.

За да се увери, че имплантите са перфектни този път, следва дълъг процес на проектиране, пет пробни импланта и две различни имплантиращи компании.

Джъстин прави първата си пластична операция, когато навършва 18 г.

Променя носа си. Казва, че бил вдъхновен от сериала "Животът на богатите и известните" и искал визия на знаменитост. Той смятал, че пластичната хирургия, ще го доближи до света на богатите и известните.

В момента почти няма част от тялото му, която да не е променена.

Поставя импланти навсякъде по тялото си – в гърдите, раменете, бицепса, трицепса и бедрата; оправя още няколко пъти носа, скулите и челото си; поставя силикон в задните си части и още много други подобрения.

Джъстин далеч не е единственият мъж, готов на всичко, за да изглежда по идеалния за него начин.

Той има конкуренция в лицето на бразилеца Родриго Алвес, похарчил 530 хил. долара през годините, за да се доближи максимално до мечтания образ.

Двамата очевидно се познават добре и дори имат общи снимки в социалните мрежи.

Подобно на Родриго, 36-годишният Джъстин заявява, че няма намерение да спре с манията си за трансформация.

"Избрах да изглеждам по определен начин, който може би не всички мислят, че е красив. Но ми се струва красив и това всъщност е всичко, което има значение в края на деня", уверен е той.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.