Още по темата

Кендъл Дженър вдъхновява Кая Гербер, помага й да се справи с трудности в кариерата си и я подтиква да отдели време, за да общува с други хора, съобщи Контактмюзик. 

16-годишната Кая - дъщерята на Синди Крауфорд и съпруга й Ранди Гербер, цени високо Кендъл Дженър заради умението й да балансира кариерата си с личния си живот и довери, че в бизнеса е научила много от нея. 

 В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ОТ КАЯ ГЕРБЕР

Споделяйки свои мисли за 21-годишната Дженър пред телевизия И!, Кая заяви:

"Смятам, че Кендъл се справя много добре със задачата да има личен живот извън работата си, да бъде близо до приятелите си и да не се разделя за дълго с тях. Това са неща, които научих от нея." 

Кая освен това разкри, че често чувала ласкави преценки за майка си, смятана от мнозина за най-големия професионалист в модната индустрия.

Синди Крауфорд: Постигнах златната среда на славата

Наследницата на Синди Крауфорд – Кая

"Тя ми дава повече житейски съвети, отколкото съвети за кариерата ми като модел - поясни Кая, имайки предвид 51-годишната Синди Крауфорд. - Това е много важно в индустрия, в която и двете работим. Съветва ме да съм любезна с всички. Хората, които са работили с нея, уверяват, че тя е най-големият професионалист в модата. Надявам се, че един ден ще кажат същото и за мен."

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК .