Мъж и жена се венчаха в тоалетната на съд в щата Ню Джърси, пише в. "Дейли мирър".

Идеяата за необичайната церемония възникнала, след като на майката на младоженеца ѝ прилошало по време на гражданската церемония. Тя получила астматична криза и била заведена от присъстващите в дамската тоалетна, за да ѝ окажат помощ и да ѝ сложат кислородна маска.

СВАТБЕНАТА РОКЛЯ, КОЯТО Е БИЛА ХИТ В ГОДИНАТА ТИ НА РАЖДАНЕ
 
Младоженците 26-годишният Брайън и 21-годишната Мария Шулц се притеснили от инцидента, но съобразили, че сватбата им пропада.

Трябвало да чакат най-малко 45 дни за насрочването на нова дата за получаване на брачно свидетелство. А настоящата церемония не можела да продължи без присъствието на бъдещата свекърва, тъй като тя била подписала документите.

Тогава било взето решението сватбата да продължи в тоалетната и съдия Кейти Гъмър нямала нищо против.

Булка побесня - фотограф я направил по-слаба

Нов хит: Голият сватбен гащеризон

Художничка създава булчински рокли само от хартия

Заобиколени от тоалетни чинии и кошчета за боклук, Брайън и Мария завършили церемонията с една страстна целувка.

"Мястото не ме притеснява. Не ме е срам. Този момент е между мен, жена ми и Бога, всичко друго е второстепенно", споделя Брайън.

Двойката планира официално сватбено тържество, но според младоженеца нищо не може да се сравни с размяната на обетите в тоалетната на съда.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още интересни новини последвайте страницата ни в Instagram.