Още по темата

Бела Хадид призна в ново интервю, че когато позира за снимки рядко се усмихва, пише Yahoo Style.

Причината обаче не е настроението на младата моделка. 

"Понякога се чувствам неудобно, когато се усмихвам, а пред мен има камера или фотоарарат", споделя Хадид за в. "Гардиан".

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ НЯКОИ ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ МОМЕНТИ НА БЕЛА ХАДИД

Модната звезда казва, че й е отнело не малко време, докато "проучи" лицето си по-добре, за да разбере как изглежда най-добре.

Снимките от различни светски събития, на които тя позира на червен килим, често не са придружени от усмивка, нещо което други звезди винаги показват. 

Новата мода - по зърна и прозрачни блузи

Бела Хадид: Болни сте да снимате през прозореца ми

Източник: Getty Images/Guliver

"Хората смятат, че съм студена. Казват ми, че са очаквали да бъда много по-различна, защото не се усмихвам, но остават изненадани", казва още Хадид.

Бела знае, че не малка част от потребителите в социалните мрежи я намират за дръпната, дори надменна, но истината е, че всъщност обича да общува с хора и да създава нови запознанства. 

Бела Хадид е неузнаваема в нова фотосесия

20-годишният супермодел казва, че се е научила да бъде по-умерена в социалните мрежи, подобно на сестра си Джиджи Хадид.

"В началото вярвах много на хората. Днес нещата не стоят така. Публикувам снимки и мисли, които са лични, но не разкривам толкова, колкото преди. Доста е странно на моменти. Понякога си казвам, че не е нужно да споделям лични неща с толкова много хора", допълва моделът.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.